free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Απόδραση για Άρη Πετρούπολης

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης κόντρα στον Α.Ο Περιστερίου με 0-1 και σκορερ τον Τσέλα, σε ένα επεισοδιακό ματς με τις δύο ομάδες να παίζουν με δύναμη και πάθος.

 

Σε ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα χωρίς πλούσιο θέαμα και ελάχιστες φάσεις η ομάδα της Πετρούπολης κατάφερε να αποδράσει με το διπλό και σκόρερ τον Τσέλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον γήπεδο και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Τζαμαλή στο 19′ να ανοίξουν το σκορ όταν σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο αουτ.

 

Η ανούσια υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 37′ όταν ο Τσέλα ύστερα από πάσα του Παναγιωτίδη σούταρε και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλη ευκαιρία με το Περιστέρι να μην έχει βρει τρόπο να απειλείσει τον Τζαφάι.

 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν την μια και μοναδική τους ευκαιρία όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κρεμμύδα στο 55′ η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Κυριαζής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ αλλά αστόχησε από κοντά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

 

Σε ένα γειτονικό ντέρμπι δεν έλειψαν βεβαίως και οι αψυμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών με την ένταση και το πάθος να είναι εμφανής και από τις δύο πλευρές. Στο 63′ υπήρξε και διακοπή στον αγώνα για τρία λεπτά ώστε να ηρεμίσουν τα πνεύματα, καθώς υπήρξε ένταση από φιλάθλους που επιτέθκαν φραστικά στον δεύτερο βοηθό, Αλάμπεη. 

 

Τέλος με δέκα παίχτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι καθώς αποβλήθηκε ο Γουβαλάρης για… κοκορομαχία με τον Νικολί στο φινάλε της αναμέτρησης.

 

Διαιτητές : Σύψας, Γιαννόπουλος, Αλάμπεης

 

Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αργύρης Πούλος ) : Μαρκαντωνάκης, Ιατρούδης, Μπούζας, Μουτζούρης, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου (Συκαράς 80′), Οξύζογλου, Πλέστης, Λειβαδάς, Χέλμης, Λιαγκόζης (Κρεμμύδας 46′)

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές ) : Τζαφάι, Λάππα, Παναγιωτίδης (Παούρης 90’+ ), Βασιλάκος, Λάλα, Μπουφίδης, Τσέλα, Νικολί, Τζαμάλης (Ζούκας 76′), Κυριαζής, Τσάτσα (Χάλιασος 90’+)

Related posts

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική δράση σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι στιγμής παιχνίδια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Πηρε βαθμό στο Βύρωνα ο ΑΟ Περιστερίου (1-1)

Abola Team