free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λευκή ισοπαλία στο Ρουφ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟ Ρουφ και Ήφαιστο Περιστερίου. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

 

Παρόλο το γεγονός ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε δίχτυα ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Συγκεκριμένα το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι για κακή τους τύχη βρήκαν απέναντι τους έναν εκπληκτικό Μάκη Κουνάδη, ο οποίος έκανε τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις λέγοντας… όχι στον Κίτσιου στο 17′ αλλά και στον Χίο 23′ και 35′ ενώ την ίδια απάντηση… ισέπραξε και ο Μπότας στο δεύτερο μέρος παρά την καλή του προσπάθεια από φάουλ. 

 

Οι φωνές του Δημήτρη Παπασπύρου, αφύπνησαν τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων καθώς στο δεύτερο μέρος ήλεγξαν αυτοί τον ρυθμό της αναμέτρησης χάνοντας ευκαιρία με τον Τριανταφύλλου στο 53′ ενώ στο 58′ το γκολ του Νταουτάϊ δεν μέτρησε καθώς ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟ ήταν εκτεθειμένος. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή του Μπέρτζου στο 74′ όταν από κοντινή απόσταση δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να πετύχει το χρυσό γκολ για τους “ερυθρόλευκους”.

 

Διαιτητές : Φωτόπουλος, Μητροφάνης, Τσαγγάρης

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κουνάδης, Καραμπάς (55′ λ. τρ. Μεμάς), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος (63′ Μπεκατώρος), Σαμαράς, Νταουτάι, Νταβαρίνος, Γαλάνης (82′ Κοτούλιας)

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Στουραϊτης, Χριστόπουλος, Σφίχτης (70′ Ζαγκλής), Β. Ζώγκος, Παπαγιάννη, Κυριακόπουλος, Μπότης (72′ Α. Ζώγκος), Τύρπος, Νησαριώτης, Κίτσιος, Χίος (85′ Τσαγρής).

 

Related posts

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (28 και 29/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Του έβγαλε την ψυχή!

Abola Team

Φιλικό με το Ζεφύρι θα δώσει ο ΑΟ Ιλίου

Abola Team 3