free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι του Λαυρίου

 Νικητής ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαυρεωτική στην τοπική μάχη με 3-1. Δύο πέναλτι για τους γηπεδούχους.

 

Ένα ντέρμπι με τα όλα του… Γκολ, αποβολή, πέναλτι, πάθος, ένταση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των τοπικών ντέρμπι όπως και στο ντέρμπι του Λαυρίου. Στο τέλος βγήκαν… χαμογελαστοί οι γηπεδούχοι με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις (κυρίως το δεύτερο πέναλτι). Κατάμεστο το γήπεδο, πολύ καλή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Οι “ερυθρόλευκοι” όμως ευτύχησαν να προηγηθούν πρώτοι. Στο 16′ ο Μάλαμας έδειξε την… άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Χάλαρη στον Μουστογιάννη. Ο Τσίκλος ευστόχησε για το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, η Λαυρεωτική είχε άμεση την απάντησή της και στο 20′ ο Χάλαρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαραγκού, δίνοντας νέο ενδιαφέρον με το ματς στο 1-1. Το συγκρότημα του Γιώργου Παπαϊωάννου λίγο έλειψε να φέρει το ματς… τούμπα ωστόσο σε δύο περιπτώσεις ο Καραγιάννης είπε όχι στο 30′ στον Γιαχάεβ και στο 35′ στον Τζώρα σε τετ α τετ. 

 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το ματς ήταν δυνατό και ο ρυθμός ήταν μέτριος μέχρι το 60′ όπου και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε εκ νέου την άσπρη βούλα για σπρώξιμο στον Ραπάϊ. Ο Μητροφάνης ευστόχησε γράφοντας το 2-1 ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονταν για αυτή την απόφαση. Παρόλα αυτά, η Λαυρεωτική βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψε για την ισοφάριση ωστόσο στάθηκε άτυχη καθώς ο εξαιρετικός Καραγιάννης είπε όχι στον Βίλα και ο Βαγγέλη σημάδεψε το δοκάρι στο 85′. Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες όταν ο Παντελιάς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Ραπαϊ. Στις καθυστερήσεις και ενώ η ομάδα του Παπαϊωάννου έψαχνε την ισοφάριση ανοίχτηκε και το εκμεταλεύτηκε στο έπακρο ο Μάριος Καραγιάννης καθώς σημείωσε το τελικό 3-1 ύστερα από λάθος του Παππά, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους “ερυθρόλευκους”.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, ο α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος και η Δημοτική Αρχή της Λαυρεωτικής, με τον Δημήτη Λουκά δήμαρχο της περιοχής ενώ στις κερκίδες δεν συνέβη το παραμικρό με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δίνουν βροντερό παρών. Στην κορυφή συνεχίζει ο Ολυμπιακός όπου μετράει οχτώ νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

 

 

Διαιτητές: Μαλαμάς, Μπούξμπαουμ, Καραθανάσης

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Βασιλείου, Μητροφάνης, Τσίκλος, Χόρτσας, Κοντογιάνης, Έλενας (94′ Πατσιαούρας), Τσιάτσιος (88′ Τσιώλης), Ραπάι (89′ Πετρίδης), Μουστογιάννης, Καραγιάννης Μάριος.

 

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Μαραγκός (68′ Βαγγέλη), Τζώρας, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μαρινάκης (80′ Κριεμάδη), Απέργης, Μεντί (65′ Βίλα), Γιαχάεβ, Σεΐτι.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Αναβολή στην Έφεση κατά της υπαλλήλου της Ένωσης

Abola Team

Ατλαντίς: Ευχαριστίες σε γιατρούς και νοσηλευτές…

Abola Team

Επιβεβαίωση του Abola.gr: Ο Δημήτρης Γιαρένης αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών στην ΕΠΟ-Ταμίας ο Φώντας Ρούσσης

Abola Team 3