free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέρμπι στα Βριλήσσια

Με ήρωα τον Πουλάκη ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο φινάλε και πέτυχε μεγάλη ανατροπή, τα Βριλήσσια επικράτησαν 3-2 του ΓΣ Καισαριανής.

Σε ένα παιχνίδι πραγματικά διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσέφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, με ανατροπή στην ανατροπή. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 20′ με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Χαλιβελάκης. Ο αγώνας είχε αρκετό πάθος και δύναμη με αποτέλεσμα στο 35′ ο διαιτητής μα δείχνει δύο απευθείας αποβολές όταν οι Ντατσιονάκης και Καγιώργης διαπληκτίστηκαν με τα πράγματα να χάνουν προσωρινά τον έλεγχο τους. 

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι…τούμπα με τον Μερμήγγη στο 50′ να ισοφαρίζει αρχικά και εν συνεχεία τον Χρυσικό στο 56′ να ανατρέπει πλήρως την κατάσταση. Παρόλα αυτά το παιχνίδι είχε πολύ… ψωμί ακόμα κάτι που αποδείχθηκε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Πουλάκης πήρε το… όπλο του. Ο επιθετικός των γηπεδούχων ισοφάρισε αρχικά σε 2-2 στο 85′ και στο 90′ ο ίδιος σκόραρε εκ νέου, ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή στην ανατροπή για τους γηπεδούχους κόντρα στον αξιόλογο ΓΣ Καισαριανής.

 

Βριλήσσια : Κουτιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλος, Μπαντούνας, Καγιώργης, Χατζηγρυπάρης, Γκότσης (Σαχινίδης 60′), Κατσιμίχας, Μακρυπίδης (Τσαβαλιάς 51′), Χαλιβελάκης, Πουλάκης

ΓΣ Καισαριανής : Καλαμαράς, Κετσές, Μερμήγγης, Αϊβάζης, Γώγος, Βουτυράς, Τρυφέρης (80 Μπαμπάτσικος), Ντατσιονάκης, Δημητριάδης, Ντούνης (85 Μπεκατόρος), Κολλάτος (46 Χρυσικός Δ.). Στον πάγκο ήταν και οι Λάϊος, Dena, Χρυσικός Β., Κοκοσούλης.

 

Related posts

Μελίσσια-Απόλλων Χαλανδρίου 0-5

Abola Team 3

Ενίσχυση με Φώτη Τσιλίκη για την Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

Τριάντης και Λουμίδης στους Λύκους Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου