free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με ανατροπή το Γαλάτσι

Με ανατροπή ο ΠΑΣ Γαλατσίου επικράτησε 1-2 των Αμπελοκήπων.  Αξίζει να σημειωθεί πως για τους νικητές και τα δύο γκολ πέτυχε ο Βασίλης Σιάνι.

 

Σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν πάθος η ομάδα του Γαλατσίου χαμογέλασε στο τέλος και μάλιστα με ανατροπή. Ωστόσο το σκορ άνοιξαν οι Αμπελόκηποι με τον Φώτου στο 26′ με κοντινό σουτ. Η απάντηση του Γαλατσίου ήρθε άμεσα με τον Σιάνι να φέρνει το ματς  ίσα στο 37′ και να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος μονοπωλούσαν και το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο. Την λύση πάντως για τους φιλοξενούμενους έδωσε και πάλι ο Σιάνι με έξυπνη συρτή εκτέλεση φάουλ στο 68′ γράφοντας το 1-2 ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή. Τρίτη σερί νίκη για τον Π.Α.Σ Γαλατσίου.

 

Ο “ήρωας” της αναμέτρησης πάντως είδε την απευθείας κόκκινη μαζί με τον Αλεξιάδη.. ανταλλάζοντας κάποια…γαλλικά, στο 71′ ενώ στο τέλος της αναμέτρησης δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα έληξε γρήγορα.

 

 

Aμπελόκηποι : Ζαραδέλης, Μυλωνάς Ν., Κίτσος (Λεοντάρης 83′), Παπαναγιώτου, Βιγκάνι, Μπεκιράϊ, Πασβούρης, Τόσκα(Μοχάμεντ 75′), Παπαδόπουλος, Φώτου(Αλεξιάδης 57′), Μυλωνάς Ν.Π

 

ΠΑΣ Γαλάτσι : Φραγκουλόπουλος, Βαμβακάρης, Ραπάϊ (Τασόπουλος 83′), Μπαμπότσι, Κοσκινάς, Μπίλο, Θεοδωρακάτος (Ξυδούς 90′), Λαμπρινάκος, Μπίντζος, Σιάνι, Κρέζιας (Παπαδόπουλος Ν. 77′)

 

Related posts

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Ιεράπολης

Abola Newsroom

Λύτρωση με Σαχσανίδη…-Το Καματερό δύσκολα 1-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Abola Team 3

Η διοίκηση του Ιάσωνα συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του που πέτυχαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Abola Team 3