free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Θρίαμβος για… Θρίαμβο

Εύκολο απόγευμα μετά από καιρό είχε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κόντρα στον Κένταυρο επικρατώντας με 3-0.

 

Η ομαδα του Χαϊδαρίου επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό της και κατάφερε να προηγηθεί στο 10′ με τον Αποστολόπουλο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να καταφέρνουν σε κάποια προσπάθειά τους να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι πάντως φωνάζουν για πέναλτι στο 37′ ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε ο διαιτητής. 

 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος, ο αποφασισμένος… Θρίαμβος πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Μπερτσιά να εκμεταλεύεται την αδράνεια του Καρό, στο 48′. Από εκεί και έπειτα τόσο ο Κακλαμάνος στο 71′ όσο και ο Ματσιμάνης ένα λεπτό αργότερα δεν βρήκαν δίχτυα, κάτι που έγινε με τον Κακλαμάνο στις καθυστερήσεις, για το τελικό 3-0.

 

 

Θρίαμβος Χαϊδαρίου :Αργυρόπουλος, Μπάκας Αλ. (Μπανιάς 65′), Καλιακούδας (Υφαντής 80′), Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Τσαγιάννης (Σκεπετάρης 70′).

 

Kένταυρος Βριλησσίων : Κάρο, Θεοδωρίδης Α., Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Αντωνόπουλος (Δέτσης 71′), Μανίκας, Κουτσουβέλης, Ματσιμάνης (Μωραίτης 82′), Μπότση, Μιχαήλ (Κοντογιάννης 57′)

 

 

Related posts

Τα σημερινά αποτελέσματα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 2

Τεσσάρα έριξε το Αιγάλεω, “λευκή” ισοπαλία για Άγιαξ Ταύρου και Ηλιούπολη

Abola Team 3

Υποδομές γεμάτες υποσχέσεις