free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Στο ρελαντί η Άνοιξη

Εύκολη επικράτηση για την Άνοιξη με 0-3 στην έδρα του Παμπαιανικού. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό ότι η Άνοιξη κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το έργο των γηπεδούχων εξ’ αρχής ήταν πολύ δύσκολο κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η Άνοιξη.
 
Οι “πράσινοι” απείλησαν στο τρίτο μόλις λεπτό με τον Δρακόπουλο να σουτάρει λίγο άουτ, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τους. Η δικαίωσή τους ήρθε στο 27′ με τον ίδιο παίχτη να βρίσκει εστία για το 0-1. Στο 37′ η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου έβαλε γερές βάσεις για την νίκη όταν ο Νικήτας Αθανασόπουλος πάσαρε στον Γεωργούση και αυτός με την σειρά του σκόραρε για το 0-2.
 
Στο δεύτερο μέρος, έπεσε ο ρυθμός εκτός από ελάχιστες φάσεις. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ειρηναίος Αθανασόπουλος με ωραίο πλασέ στο 90′.

 

Παμπαιανικός : Στεργίου, Μπρεγιάννης, Φράγκος, Ξεφτεράκης, Χατζής, Λοτσάρης, Αντωνόπουλος (Χοντάϊ 72′), Παρθένης ( Βεντούρης 77′) , Κατσικώστας (Σωτήρης 64′), Τσιγάρας, Γιάμας

 

Άνοιξη : Μούλας, Δρόσος, Τρακάκης, Κυριαζής, Χουζούρης, Ράλλης, Γεωργούσης, Θεοδώρου (Αθανασόπουλος Ε.), Αθανασόπουλος Ν., Δαρδέντζας, Δρακόπουλος (Λαγάστης 70′)

Related posts

Σούπερ μεταγραφική βόμβα η ΑΕ Γέρακα-Αποκτήθηκε ο σπουδαίος σέντερ φορ Γρηγόρης Μουτζακάς με ενέργειες του προέδρου Γιώργου Μάρα

Abola Team 3

Μαύρος Αετός Πολυδενρίου-ΑΕ Γέρακα 0-1

Abola Team 3

Αναδιάρθρωση Δ.Σ. του ΠΑΟ Καλυβίων

Ρένος Γιαμπουράς