free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημητράκου: «Όλα αρχίζουν από την άμυνά μας»

Αντίστροφα για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βουλγαρία μετράει η Εθνική Γυναικών. Ένας αγώνας που θα κρίνει πολλά αναφορικά με την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017.

 

 

Η Ζωή Δημητράκου δεν κρύβει ότι πιστεύει πολύ σε νίκη της Εθνικής, το Σάββατο, απέναντι στη Βουλγαρία, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους ελπίζοντας ότι και πάλι θα γεμίσουν τις εξέδρες του «Τ.Καμπούρης» της Χαλκίδας.

Μιλώντας αρχικά για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Βουλγαρία ανέφερε: «Στόχος μας είναι κερδίσουμε τη Βουλγαρία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά για να είμαστε μέσα στους έξι καλύτερους δεύτερους των εννιά ομίλων. Υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί στην ομάδα, αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε… Είναι στα μέτρα μας η αντίπαλος, θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μετά να πάμε στο Κουρσκ για το παιχνίδι με τη Ρωσία. Για να πετύχουμε το στόχο μας απέναντι στη Βουλγαρία πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Από εκεί ξεκινάνε όλα για την ομάδα μας. Αν αποδώσουμε καλά σε αυτό τον τομέα και μετά τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, σημειώνοντας εύκολα καλάθια, τόττε θα τα καταφέρουμε».

H διεθνής φόργουορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στο κλειστό της Χαλκίδας «Τ.Καμπούρης» και εύχεται το προσεχές Σάββατο ο κόσμος να κατακλύσει τις εξέδρες: «Ελπίζω και το Σάββατο να έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα μας και να είναι ο έκτος μας παίκτης μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για μας να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες και νιώθουμε οικεία στη Χαλκίδα. Ήταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της Χαλκίδας στα δυο προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε εκεί και μας βοήθησε αφάνταστα».

 

Πηγή: basket.gr

 

Related posts

Ένας Καλάθης δεν αρκούσε….

Kώστας Παλαιολόγος

«Μαγεία» ο Ολυμπιακός 66-86 στο Ρέθυμνο

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστικά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός

Abola Team 3