free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Οριστικά χωρίς δράση το σαββατοκύριακο

 

Από την Τρίτη επαναρχίζουν τα εθνικά πρωταθλήματα, όπως ανακοίνωσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ.

Την επίσημη και οριστική απάντηση που περίμεναν οι άνθρωποι των σωματείων της Γ’ Εθνικής στο ερώτημα σχετικά με την τύχη των εθνικών πρωταθλημάτων και της αναστολής στην οποία είχαν τεθεί, έλαβαν έστω και με καθυστέρηση το βράδυ της Πέμπτης (17/11). Πριν από λίγο συνεδρίασε σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφασίζοντας να παρατείνει τη διακοπή μέχρι και το προσεχές σαββατοκύριακο, ανακοινώνοντας παράλληλα την επάνοδο στη δράση από την ερχόμενη Τρίτη. Ασφαλώς, σε νεότερη συνεδρίασή της θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή αν το επόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/11) θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής, το διήμερο της οποίας θα παρακαμφθεί, αν θα γίνουν εκείνοι της 10ης αγωνιστικής όπως θα αναφέρει ο επίσημος προγραμματισμός ή αν θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, που «προσπεράστηκε» το περασμένο σαββατοκύριακο.

Συγχρόνως, στη θέση του προεδρεύοντος της νέας ΚΕΔ τοποθετήθηκε ο Σταύρος Τριτσώνης, με τον συντάκτη της ανακοίνωσης να διευκρινίζει στο σχετικό σημείο πως θα εκτελεί χρέη προέδρου μέχρι την τελική συγκρότηση της Επιτροπής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ ενημερώνει πως:

*Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ.

Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης.

Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

*Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο..

*Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ. Μπίκα.

*Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε..

*Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου.

 

Related posts

Εξασφάλισε την παραμονή του ο ΟΦ Ιεράπετρας με το 5-0 επί της Κηφισιάς που υποβιβάζεται

Abola Team 3

Ο Ιωνικός Νικαίας 1-1 εκτός έδρας με τον Ιάλυσο

Abola Team 2

Ανακοίνωση – Κάλεσμα προς τους απανταχού Προοδευτικάνους

Abola Team 2