free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Άνετος ο Παθιακάκης

Ασταμάτητος ο Γιάννης Παθιακάκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του επικρατώντας αυτή την φορά του Α.Ο Άρτεμις με 2-0.

 

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν μόλις στο 4′ με τον Τασιούση από κοντά να ανοίγει το σκορ για το 1-0. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, εκμεταλευόμενοι την κακή ψυχολογία των αντιπάλων που γνώριζαν ότι ο συμπαίκτης τους Άρης Κόκας ήταν στο νοσοκομείο από ατύχημα. Παρόλα αυτά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μένουν με δέκα παίχτες καθώς ο Διαμαντής αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. 

 

Ίδιο σκηνικό στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να μπαίνουν ξανά δυνατά και να σκοράρουν για το 2-0 στο 47′ με τον Ιορδανίδη. Από αυτό το σημείο και έπειτα η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου έκανε συντήρηση δυνάμεων και κράτησε εύκολα το σκορ αλλά και την έβδομη σερί της νίκη. Η νίκη όπως ήταν αναμενόμενο αφιερώθηκε στον άτυχο Άρη Κόκα, που ευτυχώς η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. 

 

 

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Χόικας, Τσαλίκογλου

 

 

Γιάννης Παθιακάκης: Μεϊντάνης, Ασημάκης (Γκάντζος 75′), Μπούτιβας, Ρακιντζόπουλος, Κωστής, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (Γιώτης 70′), Ντρένοβα (Τασιούδης Κ. 80′), Τασιούδης Μ.

 

ΑΟ Άρτεμις: Μπλάνας, Καζάλας, Διαμάντης, Βετουλαδίτης, Μωυσιάδης, Σαντίκου (Φυτιλής 50′), Ράσα, Μπρέγκου, Τσούκας, Τσουκαλάς (Παπακώστας 80′), Μυρτάι (Μπαταβάνη 65′)

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 14/1

Abola Newsroom

Χώρισαν οι δρόμοι Φώτη Καλαμάρα με τον Πρωτέα Παλ. Φώκαιας

Abola Team 3

Ο Θησέας Ν. Μάκρης 1-0 τον Διόνυσο

Abola Team 3