free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με πέναλτι ο Πανερυθραϊκός

Ένα δυνατό παιχνίδι με μοιρασμένα τα ημίχρονα διεξήχθη ανάμεσα σε Πανερυθραϊκό και Τράχωνες με νικητές τους πρώτους. Το γκολ σημειώθηκε με πέναλτι.

 

 

Η ομάδα της  Νέας Ερυθραίας μπήκε πολύ δυνατά απειλώντας με κεφαλιά στο 1’ και σουτ στο 3’ δείχνοντας από νωρίς ότι  θέλει να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Στο 15’ ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σουμελίδης ευστόχησε για το 1-0, ενώ στηην συνέχεια ήλεγξε τον ρυθμό σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο ημίχρονο.Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με δύο απανωτές φάσεις. Αρχικά ο Καράτι με όμορφη εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Μπακοδήμο  να αποκρούσει και στο κόρνερ που ακολούθησε ο Νικολάου με ωραίο γυριστό  βρήκε ξανά μπροστά του τον ταλαντούχο γκολκίπερ.

 

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανερυθραϊκός έδωσε μέτρα στο γήπεδο για τον αντίπαλο και η ομάδα του Αλίμου είχε μια εμφανώς βελτιωμένη εικόνα χωρίς κάποια σημαντική φάση ως το 72’ όταν  το δοκάρι είπε… όχι στην ισοφάριση και στο 78’ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 82’ ο Τσέβας απάντησε με κεφαλιά ψαράκι απείλησε τους φιλοξενούμενους  ενώ στις καθυστερήσεις ο Δραμπάκης είπε όχι εξ’επαφής σε νέα κεφαλιά, με το σκορ να μην αλλάζει.

 

Διαιτητές : Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μητρόπουλος

 

Πανερυθραϊκός (Aντώνης  Τσιμπάκης) : Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Τριανταφύλλου, Γεωργακόπουλος, Νταλέγκα, Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (Γκρίντζας 81’), Μπριάλης (Μπαμπαλουκάς 75’), Αντωνιάδης (Παπαθανασίου 89’), Τσέβας

 

Τράχωνες (Γιάννης Κουσάνας)  : Δραμπάκης, Τσολάκος (Χρήστου 75’) , Προμπόνας,  Στεργίακος, Κολλινήτης, Εστυλιανίδης, Βούζας, Δημογιάννης, Νικολάου (Φατσέας 55’), Καράτι, Ιατρού

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (8 & 9/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Ο Άγιος Θωμάς πέταξε έξω από το Κύπελλο το Χαλάνδρι (2-0 παράταση)

Abola Team

Ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει στο Χαραυγιακός-Αιγάλεω-Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (13 & 14/5) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3