free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φωτιά και…Λαύρα

Επιβλητική από την αρχή του αγώνα η Λαύρα επικράτησε με 3-0 των Λεόντων.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Λαύρα να επιβάλει τον δικό της ρυθμό και έκανε την πρώτη φάση στο 2′ με τον Παπαευθυμίου να πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι Λέοντες είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν ΄πολύ καλύτερα. Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα δυνατό μαρκάρισμα του Καραμαλέγκου στον Λαθύρη, ζητώντας την αποβολή του πρώτου. Στο 30′ ο Καλλιμάνης πιάνει ένα ωραίο σουτ με τον Παπαευθυμίου να αποκρούει. Δέκα λεπτά αργότερα ο Χαϊδόπουλος εκτελεί το κόρνερ και ο Παγκάκης από κοντά έκανε το 1-0 σε καθοριστικό σημείο. 

 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν απειλητικά με τον Καλλιμάνη να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 50′ οι Λέοντες έκαναν την πρώτη τους φάση με την κεφαλιά του Λιακόπουλου να βρίσκει δίχτυα ωστόσο ήταν οφσαϊντ. Στο 58′ οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Ψαρού έκαναν το 2-0 με τον Παπαδημητρίου να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ-κεραυνό από το ύψος της μικρής περιοχής στο…γάμα του Παπαευθυυμίου. Οι φιλοξενούμενοι αποσυντονιστηκαν και η Λαύρα το εκμεταλεύτηκε πετυχαίνοντας τρίτο γκολ στο 65′ όταν Παπαδημητρίου έκανε πολύ καλή προσπάθεια σούταρε με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να αποκρούει προσωρινά και τον Καλλιμάνη να παίρνει το… ριμπάουντ για το 3-0. 

 

Στο υπόλοιπο την αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι κατέβασαν τον ρυθμό τους οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν παρα μόνο με ένα σουτ του Καραμπίκα στο 80′ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χορταριά. 

 

Διαιτητές : Αθανασόπουλος, Τράντας, Θεοδωρίδης 

 

Λαύρα Αργυρούπολης (Αργύρης Ψαρός ) : Χορταριάς, Γούλας, Χαϊδόπουλος (Στεργιόπουλος 79′), Παπαδημητρίου (Στουπής 60′), Καραμαλέγκος, Στάμπελος, Καλλιμάνης, Σταματόπουλος, Παπαευθυμίου, Κιουράνης, Παγκάκης

 

 

Λέοντες (Γιώργος Μπατζόρας ) : Παπαευθυμίου, Σταύρου (Γκοντζαμάνης 46′), Μορφίδης, Καραμπίκας, Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος (Καραλιάς 55′), Παπακωνσταντίνου, Ελ-Ράντυ, Λιακόπουλος, Χάλας (Κατσαρός 68′), Λαθύρης

 

 

Related posts

«Έκλεισε» Πιστόλη ο Ορφέας Αιγάλεω

Αθανασόπουλος: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Ντέτσικας: «Να τελειώσουμε ιδανικά τη χρονιά»