free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ματσάρα στον Υμηττό

 

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ο Θρίαμβος Αθηνών με τον ΠΑΟ Ρουφ σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

 

 

Φοβερό παιχνίδι ανάμεσα σε Θρίαμβο Αθηνών και ΠΑΟ Ρουφ με τις δύο ομάδες να μάχονται για την νίκη μέχρι τέλους. Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στην αρχή ωστόσο ο ΠΑΟ στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις .

 

Το… ψωμί όμως βρισκόταν στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ με τον Νταουτάϊ στο 53’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο γκολ στο 68’ με τον Πότση για το 1-1. Η ομάδα του Ρουφ πείσμωσε και προηγήθηκε ξανά με σκόρερ πάλι τον Νταουτάϊ στο 75’.Παρόλα αυτά ο Θρίαμβος  δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε με την «χρυσή αλλαγή» στο 84’ για το τελικό 2-2.

 

 

 

Θρίαμβος : Mωραϊτης, Γεωργόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κλάπης, Δράκας (78′ Χρήστου), Τζανετάκης, Αρώνης, Κυριακάκης, Κωστόπουλος (Τάσσης 61′), Ντούρισι (Ντέντεϊ 57′) , Πότσης

 

ΠΑΟ Ρουφ : Κουνάδης, Μεριάς, Χατζηγιαννάκος, Σκεύης (Μπεκατώρος 46′), Μπέρτζος, Σαμαράς, Φωτόπουλος (Ασλανίδης 78′), Λαγκαδινός, Νταουτάϊ, Νταβαρινός, Γαλάνης ( Κοτούλιας 56′)

 

 

 

Related posts

Παύλοβιτς ξανά στα Πετράλωνα

abola10

Όλα έτοιμα για την λαμπρή τελετή (Παρασκευή 16/6) τελετή λήξης των ακαδημιών του Ρουφ

Abola Team 3

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-0: Τα στιγμιότυπα

abola10