free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τριφυλλιακός και τρεις πόντοι στο σακούλι!

Στο δημοτικό γήπεδο Μελισσίων το Σάββατο στις 15:00 Τριφυλλιακός και Ποσειδώνας τέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα παιχνίδι, το οποίο προσέφερε πολλές συγκινήσεις, πλούσιο θέαμα και αγωνία μέχρι το τέλος. Στα συννεφιασμένα Βόρεια Προάστια οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς, ενώ ο αξιόμαχος Ποσειδώνας πίεζε σε όλο το παιχνίδι, δημιουργώντας προϋποθέσεις για ισοφάριση, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε, με συνέπεια στο τέλος του παιχνδιού να διευρυνθεί περαιτέρω το σκορ.

 

Γράφει : Χρήστος Παπαγιάννης 

 

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το γρήγορο και εντυπωσιακό γκολ του Βασιλόπουλου, ο οποίος με ένα σουτ-φωτοβολίδα έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ξεσηκώνοντας όλους τους θεατές. Εν συνεχεία, ο Ποσειδώνας δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στο 14’ και στο 20’ με τον Τριφυλλιακό να απαντάει στο 26’ με μία τεράστια ευκαιρία για γκολ έπειτα από σουτ. Στο 31ο λεπτό ο Ποσειδώνας έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ 4 λεπτά αργότερα σε μία φάση, η οποία προκάλεσε συζητήσεις, αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στην γραμμή του τέρματος, γεγονός το οποίο αμφισβητούν οι φιλοξενούμενοι. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες.

 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εστίασαν στην άμυνα, ενώ ο Ποσειδώνας πίεζε διαρκώς για το γκολ, με τον Τριφυλλιακό ωστόσο να πραγματοποιεί την ευκαιρία του ημιχρόνου με ένα σουτ του Βασιλόπουλου, που χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε μια στημένη φάση προωθήθηκε όλη η ομάδα του Ποσειδώνα, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα. Η έκβαση της φάσης δεν ήταν η επιθυμητή καθώς ο Τριφυλλιακός βγήκε στην κόντρα και με μακρίνο σουτ του Βασιλόπουλου σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-0.

 
 

Τριφυλλιακός : Βαλασιάδης, Ιωαννίδης, Λαγγάρης, Γούμενος, Γκούντος, Τριανταφύλλου, Κοτταράς (Συνεφάκης 60’), Ρέντζελος, Βασιλόπουλος, Κουτρουμπίλας, Παυλόπουλος

ΑΕ Γλυφάδας : Ψωμαράς, Γαλανόπουλος, Γκόντζος (Σπέτιμ 56’), Μπαραδάκης, Μπούμας, Λαβρενιούκ, Δρακόπουλος, Κουμούτσος (Βογιαζίδης 31’), Μουράτης, Μίτρε, Τσακαλάκης (Δετοράκης 72’)

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΓΟΣ ΑΘΗΝΑΙΔΑ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ 2-10-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Μέχρι τέλη Ιουλίου οι προπονήσεις στον Εθνικό Αστέρα

Τάσος Ζαφειρίου

Ολυμπιακός σε καλό δρόμο!

Abola Team