free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Τρένο η Άνοιξη

Για άλλη μια φορά η Άνοιξη κατάφερε να εντυπωσιάσει επικρατώντας άνετα με 4-0 της Δόξας Ποντίων.

 

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι συνέχισαν στα θετικά αποτελέσματα παράλληλα με μια αρκετά καλή εμφάνιση.

 

Το σκορ άνοιξε στο 19′ με κεφαλιά ο Δρακόπουλος ύστερα από ωραία σέντρα του Νικήτα Αθανασόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τσέβα πάλι από πάσα του Νικήτα Αθανασόπουλου.

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντέξουν στον ρυθμό της Άνοιξης και δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο 51′, Αυτή την φορά ο Αθανασόπουλος δεν πάσαρε αλλά σούταρε και με “κεραυνό” έκανε το 3-0. Τον “χορό” τον γκολ έκλεισε ο Δρακόπουλος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Δρακόπουλος.

 

 

Διαιτητές: Τριγάζης, Πολυχρονιάδης, Κουλοχέρης

 

 

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Αθανασόπουλος Ι., Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Αθανασόπουλος Ειρ., Δρακόπουλος, Θεοδώρου (76′ Γεωργούσης), Αθανασόπουλος Νικ. (78′ Λαγαστής), Δαρζέντας (73′ Οσμανάι), Τσεβάς.

 

 

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ.: Γκιόλας, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Κουλέπης (51′ Χριστιανίδης), Ρούντος, Αθανασέλος, Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης (61′ Βλαντόιου), Βενετικίδης, Σονίδης (65′ Παπαγεωργίου).

Related posts

Τεχνικός Διευθυντής στον Παθιακάκη ο Τάκης Χριστόπουλος

Ρένος Γιαμπουράς

Νίκες για Πικέρμι και Θησέα Ν. Μάκρης

Abola Team 3

Φιλικό παιχνίδι δίνει την Πέμπτη 28/12 ο Σαρωνικός Αναβύσσου με Ολυμπιακό Λαυρίου

Abola Team 3