free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Εύκολα η Τερψιθέα

Εύκολη νίκη για την Τερψιθέα η οποία επικράτησε με 3-0 του Καλαμακίου.

 

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Τερψιθέα επικράτησε με 3-0 και πήρε άλλο ένα τρίποντο.

 

Η πρώτη φάση ήρθε για τους φιλοξενούμενους όταν το σουτ του Κατσιπόδα πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Εξαρχάκου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κοτζαμάνη στο 20’ να πλασάρει λίγο άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 24’ όταν ο Τσιρόπουλος με πλασέ από κοντά για το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε με μόνο αξιοσημείωτο γεγονός τον τραυματισμό του Τζάκου στο 42’ ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τζιβελέκη.

 

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 46’ με διαγώνιο σουτ του Χατζιστεφάνου με τον Τζιβελέκη να μπαίνει «ζεστός» στο παιχνίδι και να διώχνει σε κόρνερ.

 

Στο 58’ ο Μπέλερης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70’ η Τερψιθέα σημείωσε το 2-0. Ο Χατζηστεφάνου πασάρει όμορφα στον Τσακλάνο ο οποίος σούταρε με τον τερματοφύλακα να αποκρούει όμως ο επερχόμενος Κοτζαμάνης πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Έξι λεπτά αργότερα, ο Τσακλάνος πέτυχε το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης όταν με βολέ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής αφήνοντας άγαλμα τον Τζιβελέκη για το 3-0.

 

Στο 80’ ο Κουλουρίδης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με δυνατό σουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

 

Τερψιθέα : Εξαρχάκος, Μυλωνάς (Τσακλάνος 64’), Μπέλερης, Σπανός, Ζησόπουλος, Κοτζαμάνης, Ματσαγγός (Παγιαβλάς 83’), Σκουμπουρδής, Τσιρόπουλος (Κουλουρίδης 69’), Χατζηστεφάνου

 

Καλαμάκι : Τζάκος (Τσιβελέκης 42’), Κοτόπουλος, Χρυσολώρας (Ρίκης 59’), Καλύβας, Γεροντάρης, Γιοβανόπουλος, Αθανασίου, Ταμπάκου (Κοντζαμπάς 83’), Μποφίλιος, Κατσιπόδας, Καφεντζής

Related posts

Γκυζιακός-Άρης Χολαργού 3-0

Abola Team 3

Μόνο νίκη θέλει η Διάνα στο μπαράζ

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (17/12/22)

Abola Newsroom