free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καθάρισε με Μπαμπάτσικο

Σημαντική νίκη για την Καισαριανή όπου επικράτησε του Βοτανικού με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπαμπάτσικος όπου πέτυχε και τα δύο γκολ.

 

Η ομάδα της Καισαριανής μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να… καθαρίσει στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Μπαμπάτσικος σκόραρε δις με κοντινή προβολή στο 4’ και με ωραίο σουτ στο 10’ βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη.

 

Στο 20 ‘ ο Κετσές έχασε μεγάλη ευκαιρία από την… άσπρη βούλα καθώς ο Σούρας απέκρουσε.

 

Στο 35’ ο αρχηγός της Καισαριανής, Αντώνης Βουτηράς τραυματίστηκε και αποχώρησε για να πάρει την θέση του ο Τζήμας.

 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν μέτριος και δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, με την Καισαριανή να επιστρέφει στις νίκες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής. Από την άλλη η Ένωση συνέχισε να προβληματίζει και χρειάζεται βαθμούς στην συνέχεια ώστε να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

ΓΣ Καισαριανής : Καλαμαράς, Κετσές, Ντούνι, Αιβάζης, Καρναβιάς, Βουτυράς (Τζήμας λ.τρ. 35’), Τρυφέρης, Δημητριάδης, Λάϊος (Μπεκατώρος 55’), Μπαμπάτσικος (Γώγος 73’) , Μερμήγγης   

 

 

Ένωση Βοτανικού : Σούρας, Αντωνάκης (Πάσιος 46’), Παναγόπουλος, Ζαχαράκης Χ., Ζαχαράκης Ι., Σταμούλης, Πανταζόγλου (Μητκάκης 68’), Καπλάνης, Αρβανιτάκης, Τσέγας, Θεοδωρέλος ( Κολοκύθας 46’)

Related posts

Μεγάλη νίκη ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας του Πέτρου Φυλακούρη, 2-0 εκτός τον Υμηττό

Abola Team 3

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: “Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι”

abola10

Ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλων Αθηνών-Δάφνης Κώστας Ποζαπαλίδης

Τάσος Ζαφειρίου