free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα ο Νικολακάκης

Σημαντικό βαθμό στην έδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου απέσπασε ο Νικολακάκης καθώς ήρθε ισόπαλος με 2-2.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 13′ με διαγώνιο σουτ του Μουστογιάννη. Στο 30′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για να διπλασιάσει τα γκολ του αλλά και της ομάδας τους.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση του Νικολακάκη ήταν άμεση. Στο 37′ ο Κουμουλίδης ύστερα από ωραίο πλασέ μείωσε για το 2-1. Πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Πεϊδης “πάγωσε” τους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας με κοντινή προβολή σε 2-2.

 

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός πίεσε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο ωστόσο δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ.

 

 

Ολυμπιακός Λαυρίου (Δημητρόπουλος- Φαράκος): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μ. Καραγιάννης, Τσίκλος, Πετρίδης, Κοντογιάννης (68’ Μητροφάνης), Έλενας (57’ Καρύδης), Τσιάτσιος (75’ Μπουγατσιάς), Γκαβασιάδης, Μουστογιάννης, Ράπαϊ.

 

Νικολακάκης (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Γκίτζος, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλλέρης (68’ Καραγιαννίδης), Κουμουλίδης (77’ Νταγιάντας), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης (80’ Μιχαηλίδης).

 

Related posts

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Η σημερινή (27/11) δράση στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Πανηγυρικά στον τελικό η Τριγλία Ραφήνας (2-1)

Abola Team