free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δύο νίκες οι Μικτές ΕΠΣΑΝΑ! (pics)

 

Οι Νέοι έκαναν βήμα πρόκρισης με την επικράτηση (3-1) επί της ΕΠΣ Πειραιά – Νίκη και για τους Παίδες με σκορ 2-1

ΕΠΣΑΝΑ (Νέων) – ΕΠΣΠ (Νέων) 3-1

Σημαντική νίκη και βήμα πρόκρισης για την Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ! Το σύνολο της Ανατολικής Αττικής, ήταν καλύτερο και επικράτησε 3-1 της ΕΠΣ Πειραιά στο γήπεδο της Βάρης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρταθλήματος των προεθνικών ομάδων (6ος όμιλος).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ με πλασέ του Ντούλου, ενώ στο 55′ ο Μπαλωμένος με απευθείας κτύπημα κόρνερ πέτυχε το 2-0. Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Τσιμπώκας στο 75′ με ατομική προσπάθεια, ενώ ο Πειραιάς μείωσε στο τελικό 3-1 με τον Κοκκινάκη στο 90′.

Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες με την ΕΠΣΑΝΑ να δείχνει ανώτερη σε όλο το παιχνίδι…

Τόσο στο α’ μέρος όπου είχε κόντρα τον αέρα και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς-νωρίς, όσο και στην επανάληψη, όπου με υπέρ της τον άνεμο πέτυχε άλλα δύο γκολ και είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα.

Διαιτητές: Γιόγκας, Λαμπρόπουλος, Μούρτικας

ΕΠΣΑΝΑ (Νέων): Διαμαντίδης, Σουλτανίδης, Μπαλωμένος, Γεωργάς, Μάνδαλος, Πιζάνιας, Ντούλος (76′ Μπουντάκης), Μιχελής, Βεντούρας (60′ Τσιμπόκας), Αναστόπουλος, Δρούγκας (70′ Παπανδρέου).

ΕΠΣΠ (Νέων): Κλαδάκης, Κόμης, Τσουκαλάς, Μελλάς (60′ Καπέρης), Παπανικολάου, Μπαλόπητος, Θεοδώρου (55′ Κοκκινάκης), Γκόγκα (48′ Πλάκας), Καρβούνης, Λούβης, Δαντσάκης.

ΕΠΣΑΝΑ (Παίδων) – ΕΠΣΠ (Παίδων) 2-1

Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν οι Παίδες της ΕΠΣΑΝΑ, που νίκησαν την αντίστοιχη Μικτή ομάδα του Πειραιά. Ο Αρίδας με πέναλτι στο 35′ έκανε το 1-0, ενώ ο Ρόρης στο 60′ πέτυχε το δεύτερο γκολ. Η ΕΠΣΠ μείωσε στο 70′ με τον Ράπτη.

Διαιτητές: Χουλιάρας, Λαμπρόπουλος, Μούρτικας

ΕΠΣΑΝΑ (Παίδων): Ασλανίδης, Ρέκα, Παπαμαύρος, Καρμπιέτ Σ., Αθηναίος, Φωτίνης (55′ Νούσης), Ρόρης (78′ Ασημακόπουλος), Καστής, Αρίδας (78′ Τερζής), Καραμπιέτ Χ., Τσιλιακός (65′ Μαγγίνας).

ΕΠΣΠ (Παίδων): Ζέζας, Σκευοφύλακας, Ρήττας (52′ Τουφεξίδης), Κατσαβρίας, Πασσαλής, Μπιζιργιάννης , Καρδακάρης, Γεωργιάδης (77′ Ρενιέρης), Ράπτης, Πρίφτης, Ταμπουρατζής (63′ Μαριόλας).

***Κοντά στις Μικτές ήταν σύσσωμη η Τεχν. Επιτροπή υπό την προεδρία του Γιάννη Νάκα (Γεν. Γραμματέας της Ένωσης) ***Παρών στην Βάρη και τα δύο μέλη της Τεχν. Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος ***Δίπλα στα παιδιά και ο Τεχν. Διευθυντής των Μικτών Μιχάλης Κατσίμπρας ***Το παιχνίδι παρακολούθησαν οι πρώην προέδροι της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, Γιώργος Φλαμπούρης, ο πρώην πρόεδρος των Γλυκών Νερών Γιώργος Δρούγκας και ο προπονητής του Κεραυνού και πρώην κόουτς των Μικτών Τάκης Μακροδημήτρης

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Την Δευτερα 27 Αυγουστου 2018, καλουνται ολοι οι ποδοσφαιριστες της Ακαδημιας Ποδοσφαιρου των τμηματων ΡΟΥΦ

Ρένος Γιαμπουράς

Ακαδημίες ποδοσφαίρου Α.Ε Πετραλώνων

Ρένος Γιαμπουράς

Ακαδημίες: ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2018-2019 (video)

Abola Team 2