free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επέστρεψε στο Κερατσίνι ο Μακρής

  • Με την φανέλα των «ροσονέρι» θα φιγουράρει εκ νέου, έπειτα από διάστημα τεσσάρων ετών ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας.

    Την μεγάλη του επιστροφή στο Κερατσίνι πραγματοποίησε ο Νίκος Μακρής.

    Ο έμπειρος και ποιοτικός αριστερός μπακ επανήλθε στους «ροσονέρι» μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και αναμένεται να τους ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που επιχειρούν να κάνουν στον μαραθώνιου του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας για επάνοδο στην Γ’ Εθνική.

    Ο Νίκος Μακρής, ο οποίος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα των Σαλαμινομάχων, επιστρέφει σε μία ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ξεκινώντας από την ηλικία των 6 ετών αγωνιζόμενος για μία 20ετία.

    Αξίζει να τονιστεί ότι ο Νίκος Μακρής με τα χρώματα του Κερατσινίου κέρδισε την άνοδο στην Γ Εθνική, ένα Πρωτάθλημα Πειραιά και ένα Κύπελλο, ενώ αλλη μία φορά ήταν φιναλίστ.

    Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά:

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Όλοι ξέρουν τι εστί για μένα αυτή η ομάδα. Εύχομαι η επιστροφή μου να συνδυαστεί με επιτυχίες. Η πρώτη και η μεγαλύτερη έγινε ήδη με την αλλαγή του χόρτου. Ακολουθούν και οι άλλες. Υγεία να έχουμε.»

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Μπότος: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς με Αετό!»

Κορυφή ο Ήφαιστος, 2-0 την Χαλκηδόνα!

Kώστας Παλαιολόγος

«Πεντάρα» κορυφής το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος