free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Τέλος ο Σκλάβος από τον Αργοναύτη

Παραιτήθηκε ο έμπειρος τεχνικός από το τιμόνι των «κιτρινόμαυρων»

Αιφνιδιαστικά παρελθόν αποτελεί ο Μπάμπης Σκλάβος από τη τεχνική ηγεσία του Αργοναύτη. Η έλευση του νέου χρόνου επέφερε σειρά ραγδαίων εξελίξεων στο τιμόνι του ιστορικού συλλόγου της Καλλίπολης, αφού ο έμπειρος κι επιτυχημένος προπονητής παραιτήθηκε των καθηκόντων του για προσωπικούς λόγους μετά απο εξάμηνη θητεία του στον πάγκο της ιστορικής ομάδας, αφήνοντας την στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ισόβαθμη με τον Αίαντα Σαλαμίνας,έχοντας απολογισμό 7 νίκες και 5 ήττες Αναφερόμενος στους λόγους του τον εξώθησαν στην απόφαση παραίτησης ο Μπάμπης Σκλάβος τόνις ετα εξής:

«Μετά απο ένα σχεδόν 6μηνο παρουσίας στην ιστορική ομάδα του Αργοναύτη, αποφάσισα να παραιτηθώ για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Νιώθω υπερήφανος που υπήρξα στρατιώτης αυτής της πραγματικά μεγάλης ομάδας με την τεράστια ιατορία και που σε αυτούς τους 6 μήνες μαζί με τα παιδιά της ομάδας κάναμε τεράστιο αγώνα για να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α κατηγορία, αφήνοντας, μέχρι στιγμής, την ομάδα εντός στόχων.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Αργοναύτη για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.»

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Πήρε Καλαϊτζάκη η Κύπρος Κορυδαλλού!

Abola Team

Η νέα διοίκηση του Αμπελακιακού

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Ατρόμητος Πειραιά 2-0 εκτός τον Παννεαπολικό

Abola Team 3