free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αποχαιρέτησε τον Αίαντα ο Κουρκουτιάδης

Παραιτήθηκε από το πόστο του γενικού αρχηγού του Αίαντα Σαλαμίνας το υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος

Στην απόφαση να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα του Αίαντα Σαλαμίνας, έπειτα από σημαντική προσφορά πέντε μηνών, προχώρησε ο Γιώργος Κουρκουτιάδης.

Με γραπτή του δήλωση, ο έμπειρος παράγοντας γνωστοποίησε τους λόγους, που το εξώθησαν σε απαραίτηση από τους νησιώτες.

Αναλυτικά:

«Έπειτα από 5 μήνες αδιάλειπτης παρουσίας στο σωματείο του Αίαντα Σαλαμίνας, εκτελώντας χρέη γενικού αρχηγού, θα ήθελα να καταθέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ομάδας.

Τον περασμένο Αύγουστο αποτέλεσα αρωγό στην προσπάθεια της ομάδας να ανασυγκροτηθεί και κυριολεκτικά να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, αφού τότε διέθετε μόνο 2 δελτία παικτών. Με μαζικές κινήσεις καταφέραμε σε μόλις ένα μήνα να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο, το οποίο όχι μόνο κάλυψε σύντομα τους -6 βαθμούς που του είχαν επιβληθεί από την προηγούμενη σεζόν, αλλά έφτασε στην φάση των 4 του κυπέλλου Πειραιά (δεν έχει σημασία ποια θα είναι η συνέχεια, αφού αυτό από μόνο του αποτελεί Άθλο), αλλά και να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος που διεκδικούν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις μια ομάδα να γίνεται οικογένεια και τα συναισθήματα που γεννά η κοινή προσπάθεια να ξεχειλίζουν, θέτοντας συνεχώς ψηλότερα τον πήχη.

Δυστυχώς για καθαρά προσωπικούς λόγους, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ. Όσο κι αν με λυπεί αυτή μου η απόφαση, χαίρομαι παράλληλα γιατί αποχωρώ σε ένα σημείο που η ομάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι απομένουν μόνο μερικές ¨στροφές¨πριν την επίτευξη του μεγάλου της στόχου, την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία!

Όλοι οι παίκτες, αποτελούν για μένα την κινητήριο δύναμη του Αίαντα, γι’ αυτό θα ήθελα όλοι να τους στηρίξετε!

Ο Αίαντας θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου και θα μου θυμίζει πάντα, το πως από το ναδίρ φτάνει κανείς στο ζενίθ!

 

Με εκτίμηση Γιώργος Κουρκουτιάδης»

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

Related posts

Πειραϊκός: Παραίτηση Νουρτζαγιάν

Nάσος Φακίδης

Αχιλλέας Αναστασίου Παίκτης Παπάγου 24-11-18

Ρένος Γιαμπουράς

Πάντα στο «κόλπο» ο Ερμής

Kώστας Παλαιολόγος