free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επέστρεψε στην Χαραυγή ο Μανώλης

Την ένταξη του 22χρονου αμυντικού από την Δραπετσώνα, ανακοίνωσε η διοίκηση της Χαραυγής.

 

Την μεγάλη του επιστροφή στην Χαραυγή πραγματοποίησε ο Γιάννης Μανώλης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου μετά από αστραπιαίες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον 22χρονο αμυντικό της Δραπετσώνας, ο οποίος επανήλθε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ευελπιστώντας να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών στην συνέχεια της φετινής περιόδου.

Το νέο απόκτημα της Χαραυγής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στην νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου. Γεγονός το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον νέο του προπονητή Αντώνη Καλαμάκη.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ιθυνόντων της Χαραυγής δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές, φέρονται να απέχουν μία ανάσα από την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού, που έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραιφκό.

Πτερνέας: «Να μπούμε δυνατά στο 2017!»

Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά το εορταστικό διάλειμμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φέρνει την Χαραυγή να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ιδιαίτερα υπολογίσιμη Κύπρο Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Σωκράτης Πτερνέας μιλώντας στο «Abola.gr» ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του αποτελεί η νίκη και μόνο αυτή, ώστε να μπει με τον ιδανικότερο τρόπο στο νέο έτος:

«Ήδη προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για την πρώτη επίσημη αγωνιστική μας υποχρέωση για το νέο έτος, που μας βρίσκει αντιμέτωπους της Κύπρου Κορυδαλλού. Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι ιδιαίτερα δυνατός και υπολογίσιμος, ωστόσο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη, ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο 2017. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε!»

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ

Related posts

Αμφίβολος ο Ράμα

Kώστας Παλαιολόγος

Στον Ερμή το ντέρμπι του Κορυδαλλού

Nάσος Φακίδης

Έμειναν στο «Χ» Μοσχάτο και Ερμής Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος