free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηνόγιαννη και Πανταλέων ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας

Την απόκτηση των δύο νεαρών παικτών ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι»

Με το πόδι … πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε το 2017 ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας σε μεταγραφικό επίπεδο.

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της δύο πολύ ικανούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να την οδηγήσουν σε μία πρωταγωνιστική πορεία στον συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας

Συγκεκριμένα, με την φανέλα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας θα φιγουράρουν πλέον οι Ανδρέας Μηνόγιαννης και Κωνσταντίνος Πανταλέων. Ο πρώτος είναι ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό από την θητεία του στον Εθνικό Πειραιά, ενώ προέρχεται από τους Νέους Ευγένειας. Επίσης, έχει να επιδείξει θητεία και στην Καστέλλα. Είναι 21 ετών και με τη ποιότητα που τον διακρίνει, ξεχωρίζει στην νευραλγική θέση του ανασταλτικού χαφ.

Όσον αφορά το έτερο απόκτημα, τον Κωνσταντίνο Πανταλέων, είναι 18 ετών, καλύπτει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και προέρχεται από τον Α.Ο. Καραβά.

Αμφότεροι ενδέχεται να αποβούν σε ιδιαίτερα χρήσιμες μονάδες για τον προπονητή Θανάση Πάβλοβιτς

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του Φοίνικα Αγίας Σοφίας δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείες πληροφορίες, ο Πρόεδρος Βαγγέλης Περάματζης και οι στενοί του συνεργάτες εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση ενός αξιόλογου τερματοφύλακα και θεωρείται πολύ πιθανόν εντός των προσεχών ημερών να επέλθει οριστική συμφωνία.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

H τέταρτη επιστολή του Ατρόμητου Κερατσινίου για το γηπεδικό ζήτημα

Abola Team 3

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου 3-1 εκτός το Νέο Ικόνιο

Abola Team 3

Στο Κερατσίνι “μετακομίζει” ο Νταουτάϊ του Ρουφ

Abola Team 3