free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κληρώνει» στην Αγία Ελεούσα για Νέα Διοίκηση στις 9 Ιανουαρίου

Ιδιαίτερα καθοριστικές για το μέλλον της Αγίας Ελεούσας προβάλλουν οι προσεχείς εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

 

Μετά από πολύμηνο διάστημα, όπου η ομάδα μετά την παραίτηση του πρώην Προέδρου Γιώργου Γιανναράκη και το ενδιάμεσο πέρασμα του Στέφανου Κτιστάκη, οδηγήθηκε στην λύση της Επιτροπείας από σύνολο παραγόντων, άπαντες έχουν συναισθανθεί την ανάγκη η άλλοτε κραταιά ομάδα, να αποκτήσει τουλάχιστον σταθερό διοικητικό σχήμα, ώστε να μπορέσει να βαδίσει σε πιο σταθερά χέρια σε εποχές αρκετά δύσκολες.

 

Η κατάσταση που βρίσκεται γενικά ο σύλλογος είναι εξόχως κρίσιμη και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες έγινε μεγάλη προσπάθεια από την Επιτροπή Σωτηρίας, για να διατηρήσει ο σύλλογος αξιοπρεπές πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα.

 

«Αγκάθι» στην όλη προσπάθεια αποτελεί το γεγονός ότι ο σύλλογος βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος του υποβιβασμού. Με βάση τα όσα έχουμε αφουγκραστεί, είναι ότι στις επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιανουαρίου το πιθανότερο είναι να παραστούν για να συμμετάσχουν έμπειροι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, καθώς και αυτοί που νοιάζονται πραγματικά τον σύλλογο.

 

Βάσει του ρεπορτάζ, ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα τα τελευταία 24ωρα να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία είναι ο παλαιός έμπειρος παράγοντας και πρώην Πρόεδρος της ομάδας, Γρηγόρης Μαγαλιός.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Παπαρούνης: «Όλα για τη νίκη με Αγία Παρασκευή!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0

abola10

Σιλεβίστας:«Επηρεαστήκαμε από τον αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος