free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρώτη μεταγραφική κίνηση με Σπανό το Αιγάλεω

Το καλό αποδεικνύεται ότι αργεί να γίνει. Αυτό συνέβη μεταγραφικά στο Αιγάλεω.

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση στην εν λόγω περίοδο του Ιανουαρίου την οποία διανύουμε ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή από τους ιθύνοντες στο “Σίτι” και προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, το Αιγάλεω απέκτησε, έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του Λεκανοπεδίου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Λάμπρο Σπανό. Το νέο απόκτημα του Αιγάλεω αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αγιά Παρασκευή ενώ έχει περάσει ακόμη από  Θρίαμβο Αθηνών, Χαλάνδρι και τις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Ο ΑΟ Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο-Λάμπρο Σπανό. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 22 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της Αγίας Παρασκευής. Παράλληλα, ο Σπανός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Θρίαμβο Αθηνών, Χαλάνδρι και στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται ό,τι καλύτερο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία από πλευράς διοίκησης αφού κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ΕΠΣΑ τα τελευταία χρόνια.”

 

Related posts

10 με τόνο για το «Φονέα»!

Γιάννης Μελίτας

Μπιτσάνης στο Ρουφ

abola10

Τσιμπάκης: «Πολύ σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα»

Kώστας Παλαιολόγος