free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φέρνει Μίνγκα ο Βρέντζος στον Εργοτέλη

‘Ένα πολύ δυνατό όνομα προβάρει την φανέλα του Εργοτέλη και ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα, στην αντεπίθεση διαρκείας που θα επιχειρήσει με στόχο να τερματίσει στην κορυφή.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα, Χρήστο Μίνγκα. Ο 32χρονος άσος με θητεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα των Λεβαδειακού, Καλλονής, Πανθρακικού, Πανσερραϊκού και Απόλλωνα, μετά από συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Βρέντζο φέρεται να συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και ετοιμάζεται βαλίτσες να μετακομίσει Κρήτη προκειμένου να αποτελέσει ακόμη ένα από τα πιο ισχυρά χαρτιά του Κρητικού συλλόγου στο β” γύρο.

Ο βραχύσωμος άσος μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επιθετικής γραμμής και με κύρια χαρακτηριστικά του την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις και θα δώσει βοήθειες στους επιθετικούς του Εργοτέλη.

Ο Γιώργος Βρέντζος χτύπησε διάνα και δείχνει ότι δεν απογοητεύεται αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο στοχεύοντας σε παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία.

Ο Μίνγκας μέχρι πρότινος άνηκε στα Τρίκαλα όπου αποδεσμεύτηκε ενώ έχει περάσει ακόμη από Ιωνικό και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Στο μεταξύ οι κιτρινόμαυροι οριστικοποίησαν την απόκτηση του πρώην στόπερ της Καβάλας Χρήστου Μπάτζιου.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός δήλωσε: «Είναι τιμή μου που με επέλεξε ο Πρόεδρος για να ενισχύσω κι εγώ την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας του Εργοτέλη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καθώς πρέπει με πράξεις να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι θα κάνουμε τα πάντα για την επίτευξη του μοναδικού στόχου που είναι η άνοδος. Ελπίζω κι εύχομαι το καλοκαίρι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Εργοτέλη στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Related posts

Ανανέωσε ο Γκουβέρος στον Πανηλειακό

Abola Team 2

Στο Ελ – Πάσο της Καλλιθέας με Εθνικό o Aστέρας Αμαλιάδας!

Abola Team 2

Με τέσσερα δελτία ξεκίνησε την πορεία ανόδου στην Γ’ Εθνική ο Χαραυγιακός-Πίστεψαν έστω κι έτσι στον άθλο από την πρώτη στιγμή οι Λουκάς Ρόππας και Δημήτρης Ζυγούρης που συνεχίζουν και στην νέα σεζόν στην ομάδα: Γενική Συνέλευση έρχεται στον σύλλογο

Abola Team 3