free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Ατματσίδη η ΑΕ Αίγινας!

Σε συμφωνία με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό του Ερμή Κορυδαλλού έχουν προχωρήσει οι νησιώτες.

«Κόλπο-γκρόσο» με τη απόκτηση του Μιχάλη Ατματσίδη πραγματοποιεί η ΑΕ Αίγινας, ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά!

Η διοίκηση του συλλόγου του νησιού του Αργοσαρωνικού φέρεται ήδη να έχει προχωρήσει στην επίτευξη συμφωνίας με τον Ερμή Κορυδαλλού για την απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού και το μόνο που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί η σπουδαία αυτή μεταγραφή, είναι το τυπικό της μέρος! . Ο Μιχάλης Ατματσίδης, που έχει γεννηθεί το 1986, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερμή Κορυδαλλού και με την κυανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της πάλαι ποτέ Δ΄ Εθνικής, τρεις διαδοχικές χρονιές, από το 2001 έως το 2004.

Ακολούθησε η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του το 2004 όταν έγινε μέλος του Απόλλωνα Αθηνών, ενώ την σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική με τα χρώματα της Νέα Ιωνίας.

Επόμενο σταθμός της πλούσιας καριέρας του ήταν ο Χολαργός στην Α’ ΕΠΣΑ και η πρώτη επιστροφή του στον Ερμή Κορυδαλλού και την Α΄ Πειραιά την περίοδο 2011-2012.

Το καλοκαίρι του 2012 παίρνει μεταγραφή στο Μοσχάτο όπου σημείωσε 10 γκολ, ενώ την περίοδο 2013-2014 πανηγυρίζει με τον Ίκαρο Καλλιθέας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Πειραιά. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε και πάλι στην ομάδα που ξεκίνησε, τον Ερμή Κορυδαλλού

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Πάμε να παλέψουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος»