free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τεσσάρα» και πρωταθλητής χειμώνα ο Αετός Κορυδαλλού

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο οι «κιτρινόμαυροι» συνέτριψαν με 4-1 εκτός έδρας τον Παντζιτζιφιακό, κάνοντας ιδανικό «ποδαρικό» στο 2017 και κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Με τον καλ΄θυτερο δυνατό τρόπο ο Αετός Κορυδαλλού ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το νέο έτος. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, συνέτριψαν εκτός έδρας τον Παντζιτζιφιακό με 4-1, γεγονός το οποίο τους επέτρεψε να αναδειχθούν πρωταθλητές χειμώνα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και μάλιστα στο 17’ βρέθηκαν να προηγούνται με 0-4, χάρη σε τέρματα των Μπερίσα(1’), Μούτσα(4’, 10’) και Δρυμούσης (17’). Οι γηπεδούχοι, το μόνο, που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν την έκταση της ήττας τους με τον Σπανόπουλο Π. στο 70’

Καλός ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος Κ..

 

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Μέμπελι, Σπανόπουλος Χ., Καρανίκας, Τσεκούρας(35’ λ.τρ. Λιόσης), Μωχάμεντ, Χατζής, Σκορδίλης, Μπέμπης, 0Βραχάτης(60’ Λαδιάς), Μπαγιάτης, Σπανόπουλος Π.(46’ Λίλο).

ΑΕΤΟΣ: Δρίβας, Τσολάκου(66΄Τόπι), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης(46’ Γεωργιάδης), Κουτσομύτης, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Μάναλης, Μπερίσα, Μούτσας, Δρυμούσης(60’ Κανταρτζόπουλος).

Related posts

Η Αστυπάλαια 4-1 τον Ήφαιστο

ΑΟ Καραβάς: Ευχές προς όλα τα σωματεία

Abola Newsroom

«Ταυτισμένο με την ιστορία του συλλόγου!»

Kώστας Παλαιολόγος