free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Β. Σπάθας: “Το Κερατσίνι συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε”

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την ευρεία νίκη επί της Ένωσης Ρέντη και την εμφάνιση των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

Ο προπονητής των «ροσονέρι», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε την ομάδα του να επικρατεί με το επιβλητικό 3-0, εστίασε στον πολύ καλό ρυθμό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του, όπως φυσικά και για την άνετη επικράτηση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τις επίσημες υποχρεώσεις μας για την νέα χρονιά και η όλη αγωνιστική μας συμπεριφορά, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για ακόμη καλύτερη συνέχεια »ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού καθοδηγητή των« ροσονέρι », για να προσθέσει:

«Πάντα μετά από διακοπή και ειδικά μετά από τη πάροδο των εορτών, ελλοχεύει ο κίνδυνος για μία ομάδα με τις δικές μας βλέψεις και φιλοδοξίες να αποπροσανατολιστεί. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα μας είχ ερυθμό και γενικότερα η αίσθηση που άφησε με την όλη της παρουσία, είναι ότι συνεχίζουμε από το σημείο, που σταματήσαμε με την λήξη του το 2016. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και η προσοχή μας από τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη κρίσιμη όσο και πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Θα πάμε με όλες τις δυνάμεις να .πάρουμε την νίκη, ώστε να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου ».

 

Related posts

«Αποδώσαμε εξαιρετικά, συνεχίζουμε για το νταμπλ!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Εξάσφαιρο» το Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Φουρίκης από τον Αίαντα Σαλαμίνας

Kώστας Παλαιολόγος