free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εντυπωσίασαν τα Πετράλωνα, 5-0 την ΑΕ Γλυφάδας

Με τους Χατζημιχάλη, Λάππα, Βέλλη και Μινάϊ να “ζωγραφίζουν” στον αγωνιστικό χώρο τα Πετράλωνα του Χρήστου Κιούρκου με εντυπωσιακή κατοχή και άριστη κυκλοφορία της μπάλας αλλά και με σύγχρονο ποδόσφαιρο νίκησαν 5-0 την ΑΕ Γλυφάδας.

Στο 9′ ο Μινάϊ με πλασέ απ΄ασίστ του Ρόκο το 1-0, στο 16′ ο αρχηγός Λάππας με πλασέ από ασίστ του Μινάϊ κι αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι το 2-0, στο 54′ ο Βέλλης με εκπληκτική ενέργεια και σπάνιο σε δυσκολία διαγώνιο σουτ από πολύ πλάγια το 3-0, στο 64′ ο Ρόκο με φοβερό σουτ το 4-0 και στο 90′ ο Βέλλης με κεραυνό το 5-0.

Στο 34′ και στο 60′ μόνος του ο Ρόκο σούταρε άουτ ενώ σε σουτ των Χελιώτη στο 20′ και Μινάϊ στο 22′ έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Άριστος ο διαιτητής Όντος, πολύ καλοί οι βοηθοί Γενναίος, Ευθυμίου.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δρόσος, Βέλλης, Κωνσταντίνου, Ντουλές, Παπαδάκης(61′ Κυφωνίδης), Λάππας(66′ Παγίδας), Χελιώτης, Χατζημιχάλης, Ρόκο, Μινάϊ, Γιογκέτσι(75′ Γερακάρης). ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ψωμαράς, Κουρουβακάλης, Μακρογκίκας, Μπαραδάκης, Σουλιμιώτης, Μάρκου, Απαζίδης, Κουμούτσος, Τσακαλάκης(72′ Γκόντζος), Μίτρε(55′ Πασχαλούδης), Ξενιτόπουλος(61′ Λαμάϊ).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Τζώτζης: «Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Ήττα που μας θυμίζει ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Kώστας Παλαιολόγος

Στην «Μπάρτσα» και ο Ντακόβ!

Kώστας Παλαιολόγος