free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σημαντική νίκη για τον Κένταυρο, 2-1 την Πεύκη

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα των Βριλησσίων με την επιτυχία της απέναντι στην Πεύκη Τεράστια σε αξία νίκη με 2-1 επί της Πεύκης πέτυχε ο Κένταυρος Βριλησσίων.

Το συγκρότημα των βορείω προαστίων έκανε ιδανικό «ποδαρικό στο 2017 επικρατώντας της μαχητικής Πεύκης και μάλιστα κάνοντας επική ανατροπή στο σκορ στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζαφειράκη στο 73’, όμως οι παίκτες του Γιάννη Θεοδωρίδη δεν το έβαλαν κάτω, αλλάζοντας μέσα σε λίγαλεπτά τις ισορροπίες του παιχνιδιού, Αρχικά στο 81’ ο μόλις 16χρονος Σκεντέρι που έκανε ντεμπούτο, έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανίκα και αφού ο Τούντας έπιασε κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά στο 90’+1′ ο Τούντας με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας έτσι μία σπουδαία νίκη στον Κένταυρος.

 

Διαιτητές: Σύψας, Κολλιάκος – Μητράκος.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.: Θεοδωρίδης Θεοχ., Κουτσουβέλης, Κοντογιάννης, Τούντας, Κολλιός, Ένζι (90’ Κουλιούρης), Μανίκας, Ματσιμάνης (15’ λ. τρ. Σκεντέρης), Δέτσης, Μπότσης, Μπότσας (56’ Θεοδωρίδης Θαν.)

ΠΕΥΚΗ: Σαΐτης, Γκουντούνας, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Μάτσος, Κοκαβέσης, Πετράκης, Γκατζιώρας (72’ Γιακουμής), Κούκρας (62’ Κόσια), Κουτούζης, Ζαφειράκης.

 
 

Related posts

Τον ξέρανε… και Θρίαμβος!

Abola Team

Η επίσημη θέση του Άρη Πετρούπολης

abola10

Ευχαριστίες στα Πετράλωνα για τη φιλοξενία

Kώστας Παλαιολόγος