free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Χαραυγιακός 3-0

Ο εντυπωσιακός Θρίαμβος Χαϊδαρίου νίκησε 3-0 τον Χαραυγιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ξέφυγε 7 βαθμούς από την 2η θέση, που βρίσκονται Χαραυγιακός και Παπάγος. 

 

Οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τους.

Μόλις στο 4′ ο Τσαγιάννης έκανε το 1-0, ενώ στο 66′ ο Αποστολόπουλος έκανε το 2-0. Στο Χαραυγιακός έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ντακόβ. Το εκπληκτικό είναι πως ο παίχτης του Χαραυγιακού είχε μπεί στο ματς ένα λεπτό πριν! Στο 86′ ο Τσαγιάννης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Τσαγιάννης, Τσούκης, Αποστολόπουλος (76′ Μπάκας Π.), Κακλαμάνος (57′ Κανελλόπουλος), Ρούπι (87′ Μπανιάς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαρίφης, Παπαδημητρίου, Βαζούκης, Μπιρμπιλής (82′ Μακρυγιάννης), Τουγουντζόγλου, Κολοβός, Φωστέρης, Κωνσταντίνου, Αναστασόπουλος, Κουντουριώτης (46′ Μπίιτλης) (67′ λ.τρ. Ντακόβ).

Related posts

Ο Χαραυγιακός έπιασε κορυφή!

Abola Team

Νίκη τίτλου η Κηφισιά!

abola10

Φωτιά… ο Ήφαιστος 3-0 τον Αγ. Δημήτριο

Τάσος Ζαφειρίου