free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Καθαρή αλλοίωση του πρωταθλήματος!»

Ο μέσος του Ερμή Κώστας Τρίμπος αναφέρθηκε στην απόφαση κατακύρωσης του τέρματος της ισοφάρισης της Οδηγήτριας

«Βράζουν» στον Ερμή Κορυδαλλού με αφορμή την απόφαση του επόπτη Κουρομιχελάκη να καταλογίσει γκολ υπέρ της Οδηγήτριας στην φάση του 93ου λεπτού του ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ.

 

Μία φάση, η οποία σύμφωνα με τα όσα καταμαρτυρούν οι άνθρωποι της κορυδφαλλιώτικςη ομάδας ήταν ολοκάθαρη, τονίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι η μπάλα δεν πέρασε την νοητή γραμμή του τερματος κι επομένως δεν έπρεπε να καταλογιστεί το γκολ, με το οποίο η Οδηγήτρια έφτασε στην ισοφάριση, που την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Κώστα Τρίμπου στο «Abola.gr». Ο έμπειρος μέσος του Ερμή κάνει λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος, δεδομένου ότι οι Κορυδαλλιώτες με ενδεχόμενη νίκη θα προσπερνούσαν τον αντίπαλό τους στην βαθμολογία

 

«Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φάση αποτελεί καθαρή αλλοίωση του πρωταθλήματος! Τη στιγμή, όπου ο διαιτητής Κουβέλης δεν πήρε επάνω του τη φάση, αφήνοντάς την να εξελιχθεί, ήρθε ο επόπτης Κουρομιχελάκης να δείξει σέντρα. Κι εγώ διερωτώμαι. Πώς γίνεται ο συγκεκριμένος επόπτης να είναι τόσο βέβαιος ότι η μπάλα πέρασε την νοητή γραμμή του τέρματος, την στιγμή όπου ο ίδιος βρισκόταν με γυρισμένη την πλάτη; Ο διαιτητής μας έκανε νεύμα ότι δεν είχε κατηγορηματική άποψη για την φάση και ότι συνεννοήθηκε με τον συγκεκριμένο βοηθό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Τρίμπου, για να προσθέσει:

 

«Ήταν ένα κατά φαντασία γκολ, αφού ο τερματοφύλακάς μας πρόλαβε κι απομάκρυνε την μπάλα πάνω από την νοητή γραμμή του τέρματος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας όμως και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την άνοδο».

 
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
 
ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ (ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΡΙΜΠΟΣ)

Related posts

Δεύτερη η Χαραυγή

Nάσος Φακίδης

Καλά Χριστούγεννα με νίκη για ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Παννεαπολικός-Δόξα Πειραιά 1-2

Abola Team 3