free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τέλος ο Πολυχρονίδης από τον Ατρόμητο Πειραιά

Παρελθόν από τους Καμινιώτες αποτελεί ο έμπειρος μεσοαμυντικός

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται πλέον ο Κώστας Πολυχρονίδης. Ο 30χρονος μέσος μετά από θητεία έξι μηνών στον Ατρόμητο Πειραιά για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» και πλέον είναι ελέυθερος να διαπραγματευθεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός μιλώντας στην «Abola.gr» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Ατρομήτου Πειραιά για τη συνεργασία που είχαν:

«Για καθαρά προσωπικούς λόγους αποφάσισα να αποχωρήσω από τον Ατρόμητο Πειραιά. Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχρτήσω θερμά τους ανθρώπους της ομάδας για την όμορφη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχιά από εδώ και στο εξής».

Ο Πολυχρονίδης, που έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό, με θητεία σε Κύπρο Κορυδαλλού, Ηρακλή Νικαίας, Ατρόμητο Πειραια, ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Εθνικό Πειραιά, Ιστιαία, Οδηγήτρια και Ατρόμητο Πειραιά, εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις περιπτώσεις που προβάλλουν στον ορίζοντα πριν αποφασίσει σε ποια ομάα θα συνεχίσει τη σπουδαία του σταδιοδρομία.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Διπλή Προσθήκη Άπο Κυπρο Κορυδαλλού

Abola Team 2

Γενικό Αρχηγό του Σωματείου κ. Βαβάκα Αθανάσιο,

Ρένος Γιαμπουράς

«Πεντάρα» χωρίς … τίτλο ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος