free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θέλουμε το νταμπλ!»

Το έναυσμα για την κατάκτηση του νταμπλ έδωσε ο κεντρικός αμυντικός του Κερατσινίου Αλέξανδρος Μπατής.

Η χαραυγή του νέου έτους βρήκε το Κερατσίνι να πραγματοποιεί το ιδανικότερο «ποδαρικό» και να επικρατεί πανεύκολα της Ένωσης Ρέντη με 3-0.

Μία νίκη, η οποία ήρθε με το κλείσιμο του πρώτου γύρου διατηρώντας ολοζώντανο το όραμα της ανόδου στην Γ’ Εθνική και το κυνήγι της πρώτης προνομιούχου θέσης του ομίλου.

Ο Αλέξανδρος Μπατής, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση συμβάλλοντας καταλυτικά στο να διατηρηθεί το «μηδέν» στα μετόπισθεν σε ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μιλώντας στην «abola.gr», έσπευσε να εκφράσει τις βλέψεις και τις υψηλές του φιλοδοξίες για το 2017:

«Το σημαντικό είναι ότι μπήκαμε θετικά στην νέα χρονιά φτάνοντας σε μία ευρεία νίκη. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Οι βλέψεις μας για το 2017 είναι ξεκάθαρες και αφορούν την προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι, ώστε να κατακτήσουμε το νταμπλ. Τώρα το μυαλό μας είαι αποκλειστικά στραμμένο στο επόμενο κρίσιμο, αλλά και πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου για την ομάδα μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν από την νίκη».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

«Βήμα» παραμονής για Δία

Nάσος Φακίδης

Τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Φέκο απέκτησε ο Ατρόμητος Πειραιά

Abola Team 3

Συνεχίζει με Σταύρου ο Ερμής