free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με Ράμμο στο τιμόνι η Αγία Ελεούσα

  • Την ανάληψη των τυχών της «Σάντα» ανέλαβε ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα Αθηνών

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία της Αγίας Ελεούσας.

    Οι διοικητικές ζυμώσεις, που διενεργήθηκαν στο ιστορικό σωματείο και επανέφεραν στον Γρηγόρη Μαγαλιό στην Προεδρία, όπως φάνηκε, διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο κια στα δρώμενα που αφορούν το τιμόνι της ομάδας.

    Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ράμμος, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός στους παλαιότερους από την ποδοσφαιρική του θητεία στον Απόλλωνα Αθηνών, είναι ο νέος προπονητής της «Σάντα» έπειτα από την αποχώρηση του Πάρη Βάλβη.

    Ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» το τελευταίο διάστημα είναι στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του Απόλλων Αθηνών, έχει περάσει ακόμη από τον πάγκο των Βριλησσίων, Ηρακλείου, Γλυκών Νερών, Αήττητου Σπάτων, Μελισσίων, Μαρκό, Περιστερίου και Λαμίας.

    Συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση

    Επίσης, παράλληλα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλία Ράμμο συστάθηκε σε σώμα ο νέος διοικητικός κορμός του συλλόγου, υπό την Προεδρία του Γρηγόρη Μαγαλιού, που έχει ως εξής:

    Πρόεδρος: Γρηγόρης Μαγαλιός Αντιπρόεδροι: Γιώργος Νικολαϊδης, Φίλιππος Γεωργάς Γεν. Γραμματέας: Μιχάλης Δαλαταριόφ Ταμίας: Παναγιώτης Καρατζάς Γεν. Αρχηγός: Χρήστος Τσουκαλάς Μέλη: Ξενοφών Τουβάκης, Σπύρος Μπάρας, Παναγιώτης Μπούκλης, Χαράλαμπος Κακαβούλης, Γιάννης Μυρωδιάς, Κώστας Λυκούδης, Κυριάκος Παυλίδης, Δημήτρης Σπυρόπουλος, Χρήστος Στεργίου, Αλέκος Καρδαράς.

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ


     

     

Related posts

Ανακοίνωσε τους Τζαφάι και Βασιλάκο ο Άρης Βασιλάκος

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής στον Άρη Πετρούπολης

abola10

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1-0

abola10