free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Θεοδώρου: «Θα επενδύσουμε σε δικά μας παιδιά!»

Αποφασισμένος να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά που προέρχοντια από τα πλούσια υποδομής του σωματείου, παρουσιάζεται ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου!

Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, που αξίωναν ορισμένοι παίκτες που βρίσκονταν στο μεταγραφικό στόχαστρο των «πρασινοκιτρίνων» τις προηγούμενες ημέρες, εξώθησαν την διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων να αποσύρει το ενδιαφέρον της και να στραφει εξ’ ολοκλήρου σε παίκτες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

Χαρακτηριστικές των προθέσεων των ανθρώπων του Δάσους Χαϊδαρίου, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Σωτήρη Θεοδώρου στο «Αbola.gr»:

«Αποφασίσαμε οριστικά να στελεχώσουμε το υπάρχον ρόστερ με ορισμένους ακόμη ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα ακαδημιών. Ορισμένοι παίκτες για τους οποίους ενδιαφερθήκαμε, ζήτησαν υπέρογκα ποσά, ενώ είχαν υπερβολικές απαιτήσεις. Γεγονός, το οποίο μας εξώθησε στην απόφαση να εμπιστευθούμε δικά μας παιδιά που προέρχονται από την εφηβική μας ομάδα και τα συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις. Θα μικρύνουμε κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας, ειδικά από την στιγμή κατά την οποία δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος και ουσιαστικός στόχος για την συνέχεια της φετινής σεζόν».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Συνεχίζει ο Μάκης Ραφαηλίδης στον Υμηττό

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Πολύ καθοριστικό παιχνίδι με την Ιεράπολη»

Kώστας Παλαιολόγος

Στον Πανιώνιο Καισαριανής οι Απέργης και Γκίνης

Kώστας Παλαιολόγος