free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νταλαμπίρας: «Κάθε ματς είναι και τελικός για εμάς»

Στις ιδιαιτερότητες που έχει αποκτήσει για το Κερατσίνι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας, αναφέρθηκε ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα Νίκος Νταλαμπίρας.

Η πρεμιέρα του Β γύρου,στο πλαίσιο του β ομίλου της Α Πειραιά φέρνει το Κερατσίνι απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας, σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 15.00 .

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για την ομάδα του Βασίλη Σπάθα, με το νεαρό τεχνικό να έχει πλέον στη διάθεση του και τον Αγγελάκη, ενώ τις προπονήσεις έχουν ενσωματωθεί και οι Κιάφα,Νταουτάι,Μπότος Μακρής ,ενώ ο Τρικαμηνάς πραγματοποιησε την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα.

Για το ματς κόντρα στον Ικαρο μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα, Νίκος Νταλαμπίρας

«Είναι ένα ματς που όπως όλα τα προηγούμενα, αλλά και αυτά που έρχονται μας φέρνουν ένα μοναδικό σκοπό που δεν είναι άλλος απο τη νίκη. Ετσι όπως είναι τα πράγματα κάθε ματς είναι τειλικός και έτσι θα είναι μέχρι το τέλος. Από κει και πέρα, εμείς έχουμε “διαβάσει” τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και με ομαδικό πνεύμα-διάθεση και προσήλωση στον στόχο θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για τη νίκη. Οπως έχουμε πει και άλλες φορές πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο μας ,αλλά ο στόχος είναι ένας. Στην ομάδα ήρθαν νέα παιδιά που είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι σαφέστατα και θα βοηθήσουν στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση των στόχων μας».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

«Αφεντικό» η Κύπρος στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης

Πρόσθεσε εμπειρία με Κεσανίδη ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκη – «οξυγόνο» για τον ΑΟΑΔ