free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εκδόθηκαν τα δελτία των Γιάρα, Ιωακειμίδη στο Καλαμάκι

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ενδέχεται να είναι για τους Άρη Γιάρα και Δημήτρη Ιωακειμίδη η σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Καλαμακίου απέναντι στον ΑΟ Ιλίου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι αμφότερα τα νέα αποκτήματα της ομάδας των δυτικών προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους με τα χρώματα της νέας τους ομάδας, αφού η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες εξέδωσε τα δελτία τους.

Ο μεν Γιάρας προέρχεται από τον Παπάγο κι ενδέχετια να προσφέρει καίριες λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ σε ό,ρτι αφορά τον Δημήτρη Ιωακειμίδη, ο 29χρονος μέσοε επέστρεψε στην ομάδα μετά το εξάμηνο πέρασμά του στην Καστέλλα κι αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας του Καλαμακίου στην επίπονη προσπάθεια, που θα επιχειρήσει για παραμονή στην Β’ ΕΠΣΑ.

Μαζεμένες επιστροφές

Ενισχυμένο συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανθησειακό θα παραταχθεί το Καλαμάκι κόντρα στον ΑΟ Ιλίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις μαζικές επιστροφές πολύ σημαντικών παικτών, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπιζαν προβλήματα ίωσης βαριάς μορφής και πλέον δήλωσαν ετοιμοπόλεμοι.

Συγκεκριμένα, «μάχιμοι» δήλωσαν οι Βασίλης Γιοβανόπουλος, Θάνος Αθανασίου, Δημήτρης Ιωάννου, Χαράλαμπος Θεοδωρίδης και Μιχάλης Μποφίλιος. Γεγονός το οποίο αυτομάτως αυξάνει σε σημαντικό βαθμό τις εναλλακτικές επιλογές του τεχνικού Νίκου Μανωλά, όσον αφορά την συγκρότηση μίας άκρως ανταγωνιστικής σύνθεσης.

Όσον αφορά την μεταγραφική δραστηριότητα, στο Καλαμάκι εντείνουν τις διαπραγματεύσεις τους για την απόκτηση δύο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών και ίσως μέσα στις προσεχείς ημέρες να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις και ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Στούλης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο κύβος ερρίφθη – 27/4 οι τελικές αποφάσεις-Η ΕΠΣΑ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Μαντζούνης: «Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε υπομονή»

Kώστας Παλαιολόγος