free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τον μεσοεπιθετικό Νίκο Χατζή απέκτησαν οι Αγ. Ανάργυροι

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε η διοίκηση των Αγ. Αναργύρων στο πλαίσιο του ξεκινήματος μιας νέας προσπάθειας με στόχo την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας αποκτήθηκε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Χατζής ο οποίος και εντάχθηκε στο ρόστερ των Αγίων. Το νέο απόκτημα της Ένωσης αγωνιζόταν στον Χαραυγιακό ενώ έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό των Αγίων Αναργύρων Ισίδωρο Σταυριανό και στον Άγιο Ιερόθεο.

Στον αντίποδα η διοίκηση των Αγ. Αναργύρων έλυσε τη συνεργασία με τον Αδάμ Τσιάνο.

Την ετήσια εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πίτας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο ΓΣ Αγίων Αναργύρων. Η εκδήλωση θα ελίναι ενιαία για όλα τα τμήματα του συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστική), δείχνοντας για μία ακόμη φορά πως ο ΓΣ Αγίων Αναργύρων είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, Παπανδρέου και Μαυροκορδάτου και θα αρχίσει στις 11:00, με τους ανθρώπους της ομάδας να εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να έχει την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία. Εχουν κληθεί πολλοί επίσημοι, η Δημοτική αρχή της πόλης,σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων, οι χορηγοί του συλλόγου καθώς και όλοι οι φίλοι της ομάδας.

 

Related posts

Τσαμόπουλος στη Διάνα Ηλιούπολης και τη νέα σεζόν

abola10

ΡΟΥΦ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 4-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Αναστασίου (Διάνα):”Το θέλαμε περισσότερο”(vid)

abola10