free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Τερψιθέα 6-2 τον Άφοβο

Σαρωτική η Τερψιθέα συνέτριψε τον Άφοβο με 6-2.

 

Μόλις ΣΤΟ 3 ‘ο Κοτζαμάνης άνοιξε το «χορό των γκολ» με διαγώνιο σουτ, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν. Ο Ηλιόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά στο 11 ‘, ο Τζωρτζάτος άγγιξε το 2-1 στο 20’ αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρικαι στο 43 ‘ο Ματσάγγος με στραβοκεφαλιά σημείωσε «αυτογκόλ» δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Γεωργόπουλου.

Στο 57 ‘ο Ματσάγγος με ωραίο φάουλ εξιλεώθηκε γράφοντας το 2-2 και στο 75’ ο Σκουμπουρδής με προβολή «λύτρωσε» την Τερψιθέα. Δύο λεπτά αργότερα (77 ‘), ο Μπελέρης έκανε πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Σύψας, όμως ο Καργιώτης αστόχησε απελπιστικά για το 3-3.

Ο Χατζηστεφάνου πήρε το «όπλο» του για το 4-2 βάζοντας «ταφόπλακα» στις ελπίδες των γηπεδούχων στο 78 ‘και στο 83’ ο Τσακλάνος έπειτα από νέα συνεργασία έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ για το 5-2. Το τελικό αποτέλεσμα (6-2) διαμόρφωσε ο Χατζηστεφάνου στις καθυστερήσεις, ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι νωρίτερα για ακόμα ένα τέρμα.

Διαιτητές:. Σύψας Ι, Μπαράκος Α, Καλογερόπουλος Ι..

ΑΦΟΒΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Πετρόπουλος, Λαζανόπουλος (85 ‘Πυλαρινός), Μιζύρι, Ξούρας Γ, Χνάρης, Τζωρτζάτος, Καργιώτης, Μπέλιος, Μήτσος (46 ». Πυργής), Σαλίτα (76’ Μαξακούλης), Ηλιόπουλος.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Μυλωνάς (46 ‘Γραμματικόπουλος), Δρακούλης, Μπελέρης, Σπανός, Ζησόπουλος, Τσιρόπουλος (46’ Σκουμπουρδής), Ματσάγγος (86 ‘Μπελεβώνης), Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Κοτζαμάνης.

 

 

Related posts

To… τρένο της Δάφνης Π. Φαλήρου δεν έχει σταματημό!

abola10

Καρπούζας: «Μας στοίχισε ένα δεκάλεπτο απώλειας συγκέντρωσης»

Kώστας Παλαιολόγος

Λαχανάς (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Πολύ σημαντική νίκη”(vid)

abola10