free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ντόρτια» η ΑΕ Νίκαια

  • Εντυπωσιακοί οι Νικαιώτες συνέτριψαν με 4-1 τον Αργοναύτη

    Με εμφατικό τρόπο επανήλθε η ΑΕ Νίκαια στον δρόμο των επιτυχιών, συντρίβοντας με 4-1 τον Αργοναύτη για τον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά

    Οι «κυανόελυκοι» ξεπέρασαν την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από την Καστέλλα με 5-2 και αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, έφτασαν στην πρώτη τους νίκη για το 2017.

    Ο Ευδαίμων με εύστοχο πέναλτι στο 11’ άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Νίκαια, για να ισοφαρίσιε προσωρινα΄ο Αργοναύτης στο 24’ με εύστοχο πέναλτι του Κούλη Ηλιόπουλου.

    Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 64’ με τον Δεμερντζόγλου, για να φτάσουν στο εντυπωσιακό 4-1 με τέρματα τνω Σέβου (82’) και Παπακίτσου (89’).

    Διαιτήτευσε ο Φυλακούρης.

    ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Μπέτσες, Μαυρουδής, Ντζούρας, Αργυρόπουλος, Λεφάκης, Δεμερντζόγλου, Σπήλιος (72’ Μίτροβιτς), Σφυρής (72’ Παπαφώτης), Παπακίτσος, Ευδαίμων (81’ Παπαδόπουλος), Σέβο.

    ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Μπαρμπαρήγος, Αναγνώστου, Καϊρης (75’ Ζάχαρης), Καραγιάννης , Καρβούνης, Σουνόγλου, Λιάρος (65’ Παπουλίδης), Ζιούπα, Ελκάντι, Ηλιόπουλος, Γονατάς.

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

  •  

    ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ

     
     
  •  

Related posts

«Έχουμε αλλάξει νοοτροπία!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φαληρικός: Αίσθηση με Μελαμπιανάκη

Nάσος Φακίδης

Έκαναν το «μπαμ» οι Φίλαθλοι!

Kώστας Παλαιολόγος