free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πεντάρα» ο Παπάγος!

Εντυπωσιακοί οι «στραηγοί» συνέτριψαν με 5-0 τον Θρίαμβο Αθηνών και παρέμειναν στο γκρουπ των διεκδικητών της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο Παπάγος με εμφατικό τρόπο, αφού συνέτριψε με 5-0 τον Θρίαμβο Αθηνών.

 

Οι «στρατηγοί», αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, έδειξαν να έχουν ξεπεράσει το σοκ της ήττας της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης με 2-0 , αναδεικνύοντας πολλές αρετές, που τον χαρακτηρίζουν.

 

Ο Θρίαμβος, που παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, ήταν αρκετά ανταγωνιστικός στα 35 πρώτα λεπτά και στο 25’ είχε δοκάρι με τον Ζαρκαδούλα. Ο Παπάγος έκλεισε προηγούμενος το πρώτο μέρος με 2-0 χάρη σ ισάριθμα τέρματα του Μπράτσι (36’, 40’)

 

0, για να ξεκινήσει με γκολ από τα αποδυτήρια το δεύτεορ ημίχρονο, όταν ο Στρατουδάκης με κεφαλια στο 47’ έγραψε το 3-0.

 

Το σκορ για τους γηπεδούχους απέκτησε μεγάλες διαστάσεις με τα δύο όμορφα τέρματα του Χατζή (68’, 74’΄).

 

Διαιτήτευσε ο Γαβρίλης.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κάτσικας, Νούτσος (52’ Σιούτας), Κόρδας, Αλεξιάδης (78’ Κομούτος), Βενέτι, Λιούκας, Χατζής, Στρατουδάκης, Παπαναστασίου (71’ Σφακιανάκης), Κουτσοβέλης, Μπράτσι 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Μωραϊτης, Γεωργιόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κλάπας, Δράκας, Ασημακούλας, Ευθυμιόπουλος (46’ Κυριακάκης), Τζανετάκης, Πότσης (46’ Αρώνης), Χρήστου (61’ Παππάς), Ντερμίσι.

 

 

 

Related posts

ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1-1

abola10

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0

abola10

Κουσάνας: «Να αποδείξουμε ότι η πορεία μας δεν είναι τυχαία»

Kώστας Παλαιολόγος