free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε το ντέρμπι η Ένωση

Μεγάλη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι, πήρε η Ένωση κόντρα στον Α.Ο Περιστερίου με 1-0.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με την Ένωση να είναι καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι επικράρησαν με 1-0 με πολύ όμορφο γκολ του Λάλα.

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Σταυριανού μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν την πρώτη τους στιγμή στο 6′ όταν ο Λάλα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Λιώνης μπλόκαρε την μπάλα. Από αυτό το σημείο και έπειτα το Περιστέρι ισορρόπησε την κατάσταση χωρίς ωστόσο να απειλήσει, με το παιχνίδι να έχει ρυθμό αλλά να μην έχει φάσεις. Η μόνη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους όταν ο Πλεξίδας σέντραρε από τα αριστερά ο Λάλα έπιασε την κεφαλιά ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λιώνη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 51′ ο Λάλα σούταρε από την γωνία της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κρητικός έπιασε τη κεφαλιά ύστερα από κόρνερ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νταϊφιώτης ύστερα από κόρνερ βρέθηκε σε θέση βολής και ο Λιώνης έκανε μεγάλη επέμβαση. 

Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την μοναδική τους ευκαιρία με τον Κρεμύδα να σουτάρει και τον Χατζάκη να μπλοκάρει το χλιαρό του σουτ.

Στο 76′ και στο 77′ ο Νταϊφιώτης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με σέντρα σουτ πρώτα ο Λιώνης έδιωξε και ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 82′ ο Χατζής απείλησε με σέντρα σουτ αλλά ο Λιώνης ήταν πάλι εκεί για να διώξει σε κόρνερ. 

Τρία λεπτά αργότερα ο Λάλα έδωσε την λύση για την Ένωση, με ένα πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Λιώνη, δίνοντας την νίκη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού.

Αγιοι Ανάργυροι : Χατζάκης, Βυζανιάρης, Αρκούδας, Κρητικός, Νταϊφιώτης, Αθανασόπουλος (Χατζής 59′), Πλεξίδας, Οικονόμου, Δανάσης, Λάλα (Κοκότης 86′), Μάντικος (Κραψίτης 52′)

Α.Ο Περιστερίου : Λιώνης, Τσαλγιτζόπουλος, Μπούζας, Αννιτσάκης (Ακριτίδης 12′), Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίζογλου, Πλέστης, Κρεμύδας, Χέλμης, Λειβαδάς (Ιατρούδης 13′) 

Related posts

Πανηγύρισαν στα αποδυτήρια οι παίκτες του Ρουφ!

admin

Κινδιλίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία»

Kώστας Παλαιολόγος

Χολαργός-Αγία Παρασκευή 1-1

Abola Team