free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Μποτωνάκη ο Πανθηραϊκός

Στη διάθεση του Μανόλη Παπαματθαιάκη έχει τεθεί πλέον ακόμη ένας ποδοσφαιριστές με αρκετές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον Νίκο Μποτωνάκη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Πανθηραϊκό και, πλέον, είναι κάτοικος Σαντορίνης, με στόχο να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας για εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Πρόσφατα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, με τη μεταγραφή του να μην ολοκληρώνεται. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι τον τελευταίο χρόνο είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου με τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση του νησιώτικου συλλόγου αναφέρει: «Ο Πανθηραϊκός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μποτωνάκη. Ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή και από τη γειτονική μας Σύρο, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χανιά, Επισκοπή Ρεθύμνου και ΑΕ Καραϊσκάκης. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τη φανέλα της ομάδα μας».

Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθηραϊκού, μαζί με τον βοηθό προπονητή Μιχάλη Τζωρμπατζάκη και το διοικητικό στέλεχος, Χάρη Σαρρή.

Related posts

Επιφυλάσσεται να ανταποδώσει η Άνω Μερά

abola10

Τα φιλικά του ΠΑΟ Ρουφ

admin

Τα περαστικά από τον Νίκο Κατσιγιάννη και τον Αήττητο στον γκολκίπερ του Ηρόδοτου Κασμερίδη

Abola Team 3