free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νταουτάϊ: Να βοηθήσω το Κερατσίνι να κατακτήσει το νταμπλ

Την δίψα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου εξέφρασε το νέο απόκτημα των «ροσονέρι» και σκόρερ κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, ο Ανδρέας Νταουτάι.

 

Ιδανικότερο ντεμπούτο με την φανέλα του Κερατσινίου δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Ανδρέας Νταουτάι.

Ο 26χρονος νεοαποκτηθείς επιθετικός συνδύασε με καταπληκτική εμφάνιση κι ένα εξαιρετικό γκολ την «παρθενική» του παρουσία με την φανέλα της νέας του ομάδας, οδηγώντας την στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας με 3-1.

Το νέο απόκτημα των ροσονέρι» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου φάνηκε από την πρώτ στιγμή να έχει συνειδητοποιήσει πολύ καλά σε ποιά ομάδα έχει έρθει, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στο Κερατσίνι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διοίκηση και τον προπονητή Βασίλη Σπάθα για την εμπιστοσύνη την οποία μου έδειξαν και με έφεραν στην ομάδα.

Έχω πολλή όρεξη και διάθεση να βοηθήσω την νέα μου ομάδα και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν όλοι.

Είμαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι συνδύασα την πρώτη μου παρουσία με τη φανέλα του Κερατσινίου με γκολ και αυτό, που έχω να τονίσω είναι ότι από την πλευρά μου θα δώσω και την ψυχή μου, ώστε η νέα μου ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ».

 

 

Related posts

Τα δίνει όλα για νέα νίκη ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Σταθερά τρίτη η Χαλκηδόνα

Nάσος Φακίδης

«Απέδρασε» από τον Κορυδαλλό ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος