free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«’Εκλεισαν» Παπαγεωργίου τα Πετράλωνα

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησαν τα Πετράλων,α εντάσσοντας στο ρόστερ τους, τον Αλέξη Παπαγεωργίου.

Οι παράγοντες του φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον 27χρονο στράικερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άρη Βούλας.

Τον Παπαγεωργίου τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του κι ενδέχετια να αποβεί σε ιδιαίτερα σημαντικό «εργαλείο» για τον προπονητή Χρήστο Κιούρκο, όσον αφορά την εν γένει προσπάθεια της ομάδας στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας με στόχο την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς φορ «κατέγραψε» τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της νέας του ομάδας περνώντας αλλαγή στο 61ο λεπτό της νικηφόρας εκτός έδρας αναμέτρησης με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου (0-2), παρουσιάζοντας αρκετά θετικά δείγματα γραφής

Κιούρκος: «Οι παίκτες έβγαλαν ψυχή, σημαντική νίκη»

Με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της ισχυρής Θύελλας Αγίου Δημητρίου «απέδρασαν» τα Πετράλωνα, συνεχίζοντας την εκπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Χρήστος Κιούρκος μιλώντας στην «Abola.gr» θείασε την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας το έναυσμα για την κρίσιμη συνέχεια:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως είναι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Ο Ανδρέας Μαντζούνης έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά κι αυτό φάνηκε στην μεταξύ μας αναμέτρηση. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Στο συγκεκριμένο διάστημα προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στις γηπεδικές συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμό, πίεση, οι παίκτες μας έβγαλαν ψυχή και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική επιτυχία» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Πετραλώνων για να προσθέσει:

«Η νίκη μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπόψη το γεογνός ότιαπό το 74ο λεπτό υποχρεωθήκαμε να συνεχίσουμε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Κωνσταντίνου Λάππα,και με το σκορ στο 0-0. Λίγο νωρίτερα είχαμε χάσει και πέναλτι , αλλά παρά όλες αυτές τις παραμέτρους οι ποδοσφαιριστές μου ήταν ήρωες και κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να φτάσουν σε μία πολύ σπουδαία νίκη επί ενός ιδιαίτερα ισχυρού αντιπάλου. Προχωράμε και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο επίσης σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον Τριφυλλιακό. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

H τέταρτη επιστολή του Ατρόμητου Κερατσινίου για το γηπεδικό ζήτημα

Abola Team 3

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10