free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κέρδος ο Βασιλειάδης για τον Εργοτέλη

Η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού πορτιέρε είναι το μοναδικό θετικό που κρατάει ο Εργοτέλης μετά το ματς με την Θύελλα Ραφήνας (0-0), όπου χάθηκαν δύο ακόμα πολύτιμοι βαθμοί.

Μία ακόμα βαθμολογική απώλεια για τον Εργοτέλη, αφού «κόλλησε» στην Ραφήνα (0-0) στο ματς με την Θύελλα.

Η εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» κινήθηκε σε… ρηχά νερά κα τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα αν δεν έκανε καθοριστικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, ο νεαρός τερματοφύλακάς του Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο 21χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων πορτιέρε άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά, αφού μετά την αποχώρηση του Στεφανάκου πήρε φανέλα βασικού και δείχνει οτι είναι έτοιμος να παραμείνει και στα προσεχή ματς; κάτω από τα γκολπόστ των «κιτρινόμαυρων» ανεξάρτητα από το αν αποκτηθεί ή όχι τερματοφύλακας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο ύψους 1,90 τερματοφύλακας προέρχεται από τις Ακαδημίες της Βέροιας, με την οποία ομάδα έγινε επαγγελματίας το 2014, στα 18 του χρόνια  και μάλιστα εκείνη τη χρονιά κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα Νέων.

Ο Εργοτέλης μετά το ματς της Κυριακής εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί τη διοίκηση της ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ για τη φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας στο σημερινό μεταξύ μας αγώνα.

Συγχαίρουμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Θύελλας για την απόδοση, τη μαχητικότητα και το πάθος τους. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

Related posts

Επίσημα Παπασάββας στην Τριγλία Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς

Παρελθόν ο Δ. Τριβυζαδάκης από τον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Στον Παναρκαδικό τα αδέρφια Λυμπερόπουλου

Abola Team 2