free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρήξη χιαστών ο Χιονάς

Ο άτυχος στόπερ της Κοψαχείλας θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου

«Πυρρεια» αποδείχθηκε για την Κοψαχείλα η σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη επί των Αμπελοκήπων με 2-1 , με την οποία η μάδα των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε βήμα παραμονής σον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κωνσταντίνου Χιονά.

Ο 25χρονςο στόπερ και από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας αποχώρησε τον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό της αναμέτρησηε με έντονους πόνους στο γόνατό του και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία κι εφόσον επαληθευτεί η αρχική γνωμάτευση, θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Κουφογιαννάκης: «Περαστικά στον Χιονά, δεν χαρήκαμε τη νίκη μας»

Ο σοβαρός τραυματισμός πάγωσε τα χαμόγελα όλων στην Κοψαχείλα μετά την σημαντική νίκη επί των Αμπελοκήπων και πολύ περισσότερο του προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola gr» προσπάθησε να δώσει κουράγιο στον άτυχο ποδοσφαιριστή:

«Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Χιονά δεν μας επέτρεψε να χαρούμε την νίκη μας επί των Αμπελοκήπων, η οποία ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθεια, που κάνουμε για την αποφυγη του υποβιβασμού. Αυτό που πρέπει πρωτίστως, είναι να σταθούμε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του. Χάνουμε ένα πολύ χρήσιμο ποδοσφαιριστή που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας μας. Θα πρέπει να δίνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά και να υπενικήσουμε τα πολλά εμπόδια που στέκονται στο δρόμο μας. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο επόμενο πολύ δύσκολο όσο και κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Μία ομάδα η οποία επίσης παλεύει για την παραμονή της και είναι από τα ματς πυ πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία».

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της Κοψαχείλας Αντώνη Κουφογιαννάκη συνεχίζουν να υφίστανται από την στιγμή κατά την οποία .ο Φώτης Βεϊζάι εξακολουθεί να ταλαιπωρείτια από βαρύ διάστρεμμα, ενώ ο Επαμεινώνδας Κόκκαλης εξακολουθείνα βρίσκεται στην Λέρο για επαγγελματικές του υποθέσεις.

Ο Μάρτιν Μπορίσοβ σήμερα θα δοκιμάσει τα επανενταχθεί στον ρυθμό προπονήσεων κι εφόσον τα καταφέρει, αυτομάτως θα αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Επιβλητικό το Καματερό!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Θρίαμβος είναι εδώ!

abola10

Τζώτζης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση»